Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ανάρτηση 88/2010 [έκτακτη, σύντομη, περιαυτολογική, επανεμφανισιακή, αντι-χυδαιολογική κι αντι-Μαϊμούννικη] – “ΕΓΩ εδώ θα μείνω”* ...


[* - http://www.youtube.com/watch?v=sXhLr6L2MKU]

Shερετούμεν(τε)!!!

Και να πληροφορήσω,
- πρώτα και κύρια τους πολύ καλούς [διαδικτυακούς] ΜΟΥ φίλους, που ίσως ανησύχησαν από την ξαφνική κι ασυνήθιστη [ολιγοήμερη- δεκαπενθήμερη πλέον] σιωπή κι απουσία ΜΟΥ από τα blogοσφαιρικά ερτζιανά [ιδιαίτερες ευχαριστίες στους PolitisPittas, Arxiepiskopos original, Κομσομόλο και Stala(g)matia για την έννοια τους],
- αλλά και τους “άσπονδους” κι ασπόνδυλους “φίλους” τζι’ “οχτρούς”, [όπως τους διάφορους κλώνους του Arxiepiskopoυ–Μαϊμούνα, καθώς και τους Γρουστοφογουωτσσιανούς θαυμαστές και παρακολουθητές ΜΟΥ – που πολύ πιθανόν να “εκάμναν μυλλούες” ότι με “ξεπεστρέψαν” ή ότι με “σιγήσαν”],
πως,
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
“Κι εδώ θα μείνει για πάντα το αιρετικό πέρασμα ΜΟΥ!!!”
Το τελευταίο το απευθύνω και το αφιερώνω στα διάφορα καθίκια [και φασιστοειδή τσογλάνια] που συνεχίζουν να στέλλουν στο Blog ΜΟΥ αισχρά και χυδαία μηνύματα, τα οποία ΔΕΝ αφορούν μόνο το άτομο ΜΟΥ, αλλά και πρόσωπα του στενού οικογενειακού ΜΟΥ περιβάλλοντος! Έμοιασαν [οι γάαροι – τζιαι με το συμπάθκειον προς τα συμπαθή τετράποδα] της παρόμοιας που λαλεί «Από ι-μπόρει να δέρει τον γάαρον, δέρνει το σάμαν»!!!

Ένας τέτοιος αρρωστημένος “σχολιογράφος” είναι Arxiepiskopos-Μαϊμού-νας [ο ψευδό-Arxiepiskopos που καπηλεύεται το nick άλλου σχολιογράφου]. «Τούτος» αποτελεί ότι πιο χυδαίο, ποταπό και τιποτένιο έχω γνωρίσει μέχρι τώρα στην Blogόσφαιρα. Έχει μάλιστα φτιάξει και blog [link: http://arxiepiscopos.blogspot.com/] όπου έχει ασχοληθεί σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα μαζί ΜΟΥ. Δείτε εδώ ένα δείγμα του ήθους και του ύφους της γραφής του: http://arxiepiscopos.blogspot.com/2010/09/blog-post_08.html].

Πάντως είναι γενικώς διαπιστωμένο πως ότι εκείνος που
ΔΕΝ σέβεται [για τους οποιουσδήποτε δικούς του λόγους] τη ΜΑΝΑ τη δικιά ΤΟΥ [όπως ο συγκεκριμένος], ΔΕΝ μπορεί να σεβαστεί ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ [κι αντιστρόφως] ...
Γι’ αυτό και κατανοώ το πως συμπεριφέρεται πάνω σ’ αυτό το ζήτημα, όπως επίσης κατανοώ και το ότι η αγαμησιά ή/και το ππεζεβεγκλίκκιν ΤΟΥ, ΤΟΝ κάμνουν να έχει φαντασιώσεις με τες γυναίκες των άλλων!!! Άστε που μπορεί να κουβαλάει [δεν ξέρω κι ΕΓΩ πόσα], παιδικά τραύματα!
Το θετικό απ’ όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι αποκαλύπτεται το ποιόν ΟΛΩΝ αυτών των “εθνο-πατριωτών” που κόπτονται πως θα σώσουν τον τόπο [τρομάρα ΤΟΥΣ]!!!

Ο εν λόγω τύπος σε παρεμβάσεις ΤΟΥ στο Blog του Μιχάλη [κάποτε ως Arxiepiskopos αλλά και ενίοτε ως ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΑΝΩΝ, ή ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ή τελευταίως ως “Ρίξε κόκκινο στη νυχτα ...”] το παίζει ευγενής και προσπαθεί να διαλεχτεί – τρομάρα του! [Με το “Ρίξε κόκκινο ...”, με το οποίο εμφανίστηκε στο W.C. Blog, πήγε να το παίξει και ΑΚΕΛικός ο προβοκατόρικος – link: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=5331987841603610539.

Πέραν όμως όλων τούτων, το κόλλημα που έχει πάθει μαζί ΜΟΥ είναι τόσο μεγάλο, που για να εκτονώνεται έχει ανοίξει μια σειρά από λογαριασμούς στον Blogger με διάφορα nicknames [όπως το πιο πάνω που ανάφερα – το ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΑΝΩΝ ή ένα με τούρκικο όνομα AYGÜL] για να κάμνει παρεμβάσεις όπου χυδαιολογεί και βρίζει [κι όχι μόνο ΕΜΕΝΑ]. Παλιά του τέχνη κόσκινο ... Φαίνεται να την έμαθε πολύ καλά στα καταγώγια που αναγιώθηκε!
Σε κάποια απ’ αυτά τα nicknames χρησιμοποιεί το συστατικό Anef_Oriwn [όπως ας πούμεν, με το "Μουτσιοπαίχτης"
ή το "pisoglendis", χωρίς να το αντιλαμβάνεται ότι αυτογελοιοποιείται και αυτορεζιλεύεται ο εξυπνόβλακας!], ή γράφει το Oriwη με ήτα. Και τι δεν έχει σκεφτεί το συγκεκριμένο υποκείμενο για να επιτελέσει το [εθνικο-πατριωτικό και θεάρεστο] προβοκατόρικο έργο ΤΟΥ. Πρέπει να ‘χει μελετήσει και σε βάθος και σε πλάτος τον Γκέμπελς, αλλά κάπου δεν τον εμπέδωσε φαίνεται! Σε πολλές χοντράδες και γκάφες πέφτει! [Στο διαδικτυακό ΜΟΥ αρχείο έχω μαζεμένα όλα τα χυδαιολογήματα και βοθρολογήματα που έχει πει και γράψει, είτε ως Arxiepiskopos, ή Μουτσιοπαίχτης ή pisoglendis, γιατί καθόλου παράξενο να βγει εδώ και να το παίζει «μωρή παρθένα», ή «εγιώ εν τζιαι...»] …

Αλλά αρκετά όμως ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο καθίκι! Όμως δυο λόγια επιβαλλόταν να πω ...


**************************************
Υστερόγραφο:
Για την ώρα δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω [δεν υπάρχει λόγος] τους ψιθύρους που ακούγονται και που ΜΕ φέρουν να ήμουν μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης που κατάρτισε το [τελικό] ψηφοδέλτιο με τους 264 υποψηφίους για την Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, όπως τούτο τελικά παρουσιάστηκε στους συνέδρους! Λέγεται πως για να χαθώ τόσες μέρες, ασχολήθηκα [ως μέλος της “Αγρύπνησης”] και μ’ αυτό!
Ούτε και θα επιβεβαιώσω την άλλη κουβέντα που λαλεί ότι, ελλείψει ενδιαφερόμενων συγγενών και φίλων συνόδεψα [από ανθρώπινη αλληλεγγύη] τον Arxiepiskopo-Μαϊμούνα σε ψυχιατρική κλινική για να τον κουράρουν! Τελευταίως έχει προβεί πολλαπλές παρανοϊκές πράξεις και ενέργειες ...

Anef_Oriwn
Τετάρτη 1/12/2010

Υ.Γ.2: Καλό Μηνά σ’ ΟΛΟΥΣ και Καλά να περάσουμε στες Γιορτές!!!

Υ.Γ.3: Κάποια κείμενα που είχα ετοιμάσει [πριν “αναλάβω καθήκοντα” και αφοσιωθώ στα εσωκομματικά και τα συνεδριακά!], ίσως τα αναρτήσω [όσα παραμένουν επίκαιρα] κατα τον μήνα αυτόν...

Υ.Γ.4: Ο έλεγχος [μετριασμός] στα σχόλια θα παραμείνει εν ισχύ [μέχρι νεωτέρας] καθώς ο Arxiepiskopos-Μαϊ-Μούννας [που by the way είναι γνμωστός και ως Johnάκος] και οι κλώνοι του θα αφηνιάσουν τζιαι πολύ πιθανόν να ποshοινιαστούν!


Anef_

12 σχόλια:

Χαμάλης είπε...

Τί ξεφτίλα κύριε Βαρνάβα να σε βάλλουν να κάθεσαι δίπλα από τον Κουλία και τον Θεμιστοκλέους επειδή εκφράζεις τα ίδια συνθήματα. Δεν ντρέπεστε να ξεφτιλίζετε την ΕΔΕΚ, το κόμμα του Δώρου Λοίζου και των άλλων αντιστασιακών, παίρνοντας θέση δίπλα σε ότι πιό αντιδραστικό και οπισθοδρομικό υπάρχει στην Κύπρο σήμερα, με την δικαιολογία ότι τάχα κάνετε αντικατοχικό αγώνα ! ! !

Ω τί ξεφτίλα κύριε Βαρνάβα, τί ξεφτίλα!


Το πιό πάνω απόσπασμα, είναι από κείμενο στο pontiki ενός άγνωστου φίλου (Αρτέμης Μάτσας) που με ενθουσίασε.

Ω τί ξεφτίλα κύριε Βαρνάβα, τί ξεφτίλα!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,καλωσόρισες!Αφηνιάσαν οι πελλοί σου,αλλά νομίζω εκουμάνταρά τους καλά!Η απορία μου είναι:Τι τους έχεις κάνει(ή δεν τους έχεις κάνει) και ξυπνούν και κοιμούνται με την έννοιαν σου;Ιδίως ο John Charalambous έπαθε ψύχωση μαζί σου.Προσπαθεί να σε εξουδετερώσει πλαστογραφώντας το nick σου και συγχίζει το n με το η.Προσπαθεί να πλαστογραφήσει και το δικό μου και ξεχνά πως για να γίνει arxiepiskopos χρειάζεται και ...νουν!Τελικά έχει όλα τα προσόντα για Επί-ντροπος αυτό το παιδί!

Anef_Oriwn είπε...

Ο ακατονόμαστος ελληναράς “εθνοπατριωτής” [απ’ αυτούς που θα σώσουν τον τόπο] Arxiepiskopos-Μαϊμούνας, με μήνυμα του στο Blog, ΜΟΥ υπέδειξε ότι «Από τη στιγμή που διασύρεις το άτομο μου χωρίς αποδείξεις μάλιστα, είσαι υπόχρεος μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να μου επιτρέψεις τον αντίλογο και το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου μέσα από το μπλοκ σου ....». Μάλιστα συμπληρώνει: «Όμως λόγω του ήθους σου, της ανάγωγης συμπεριφοράς σου και της επαίσχυντης ανατροφής σου και του έκλυτου βίου σου, δεν περιμένω και τίποτε το ιδιαίτερο από την αφεντιά σου.» [Τα δικά μας του γειτόνου μας]...
Μα τι λες ρε χαϊβάνι, κοινέ υβριστή του δρόμου! Μα ακούεις τζιαι δκιαβάζεις ινταμ που λαλείς; Εδώ ΜΑΣ καθυβρίζεις ενώ υπάρχει μετριασμός και θα ΣΟΥ δώσουμε και βήμα να το κάμνεις τα φανερά; Πολύ παρεξηγημένη άποψη έχεις, Johnάκο για τούτες τες ευλοημένες τες «δημοκρατικές διαδικασίες». Πάεννε εκεί στο “Ναό της Δημοκρατίας”, στο αγαπημένο ΣΟΥ στέκκι, το W.C. Blog, όπου το ύφος και το ήθος του, συνάδει με το αισχρό και προβοκατόρικο δικό ΣΟΥ, και πες τα όπως αρμόζει στη δικιά ΣΟΥ «επαίσχυντη ανατροφή»!
Και ΟΥΣΤ αποδώ φασιστό-καθίκι του κερατά, που θα ΜΑΣ κάμεις και μαθήματα συμπεριφοράς!

Unknown είπε...

Καλώς τον και πάντα υγιής!

Τα διάφορα μικρόβια και παράσιτα του διαδικτύου αλωνίζουν μεν, μεταξύ τους δε.

Απλώς αλληλοσυγχαίρονται και επαίρονται για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη κοτσάνα και την πιο βρώμικη χυδαιότητα, καθώς η "δεξαμενή" της επιχειρηματολογίας τους έχει προ πολλού στερέψει από τα έστω λίγα σταγονίδια σκέψης που μπορεί κάποτε να διέθετε.

Υγεία λοιπόν!

arxiepiskopos είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!Η Επι-ντροπή ετοιμάζει-λέει-αποκάλυψη-βόμβα!Γνωρίζοντας το ήθος και των νουν των επι-ντρόπων θα διακινδυνέψω κάποιες προβλέψεις για το περιεχόμενο των "αποκαλύψεων".Το πρώτο:ο Λιλλήκκας,μετά από αναλύσεις εθνικής καθαρότητος ευρέθη έχων αίμα της ομάδας "Ε τσακριστόν", απόδειξη πως ήταν εδεκίτης από γεννησιμιού του,μόνον που δεν το ήξερε,γι'αυτό και πρέπει να είναι υποψήφιος της ΕΔΕΚ. Το δεύτερο:o Σοφοκλής Σοφοκλέους δεν είναι γνήσιος εδεκίτης,γιατί σε I.Q test ευρέθη έχων τον μέσον όρον I.Q. Και τελευταίον:ο Χαννίδης διορίστηκε από την κυβέρνηση Τάσσου στο πόστο που διορίστηκε,κατόπιν εισήγησης του Συλικιώτη,που ήταν υπουργός του Τάσσου για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως δούρειος ίππος για να αλώσει το ΑΚΕΛ την ΕΔΕΚ και να καθυποτάξει το αδούλωτο φρόνημά της, όπως συνέβη και πριν λίγο καιρό με τη βομβιστική σε βάρος του οικήματός της επίθεση στον Ψευδά!Αναμείνατε και θα δείτε που θα δικαιωθώ!!!{ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΤΖΙΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΕΥΚΟΥΝ ΤΗΝ!)

νεος είπε...

Πάντα γερός, μεν κολλάς κ μεν χαλιέσαι (και μην αναλώνεσαι) με τα κοπέλια...

Κομμουνιστής είπε...

Κανεί ρε να ασχολείσαι μαζίν τους. Ξέρω το ότι θωρείς τες μαλακίες που γράφουν τζιαι θκιαολίζεσαι τζιαι μάλλον τζιαι γιώ στη θέση σου το ίδιον εννα έκαμνα, αλλά διας τους τζιαι αξίαν έτσι.

Τους καραγκίοζιδες, που εν αξίζουν πιλέ μου να τους φτύσεις.

Άτε πε καμμιά κουβένταν καλήν τζιαι κανεί με τους γαάρους. Γινίσκουνται τόσα πράματα τζιαι ασχολούμαστεν με τούντα χτηνά.

Κομμουνιστής

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Νέε [Ελληνοκύπριε],
Εν πρώτοις ΣΕ ευχαριστώ για τες ευχές ΣΟΥ!

Επίσης θα συμφωνήσω μαζί ΣΟΥ ότι αναλώνω [σπαταλώ] πολύ χρόνο [και φαιά ουσία] ασχολούμενος με τα φασιστοειδή και τα καθίκια που επιτίθενται λεκτικά στο Blog ΜΟΥ [και σ’ ΕΜΕΝΑ το ίδιο, αλλά και σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ΜΟΥ!] ... Κι ο φίλος Κομμουνιστής έχει δίκιο όταν λέει ότι «Γινίσκουνται τόσα πράματα τζιαι ασχολούμαστεν με τούντα χτηνά», έλα όμως που τζιαι τα χτηνά [όπως τούτοι οι γάαροι] έχουν ψυshή τζιαι θέλουν τη σημασία τους!!! Διαφορετικά πολλινίσκουν τα ψυχολογικά τους!
[Τις τελευταίες μέρες με απασχολεί έντονα η επιβολή φόρου ΦΠΑ 5% στα τρόφιμα και τα φάρμακα και η «εμείς εν τζιαι ...» στάση της Κυβέρνησης, ασχέτως των θεατρινισμών του Φούλη ή των τυχόν νομοτεχνικών κωλυμάτων]...

****************************
Νέε Ελληνοκύπριε & Κομμουνιστά,

Τα καθίκια που χυδαιολογούν εδώ στο Blog [αλλά κι αλλού πλέον] στην ουσία είναι ΜΟΝΟ ΈΝΑΣ με καμπόσους κλώνους! Είναι ο διαβόητος Arxiepiskopos Μαϊμού(να)ς, alias Anef_Οriwη με ήτα, ή Anef_Οriwn με en αλλά το Ο στα ελληνικά, κατά κόσμο Johnάκος ή Ρεζίλι των σκυλιών - τα πάντα τα δοκίμασε ο ασσυχχόμπατος!], με τους διάφορους κλώνους και bots του!
Για να πάρετε μια ιδέα πόσο αρρωστημένος είναι ακόμα και όταν βάζω μετριασμό στα σχόλια [δηλ. έλεγχο και προέγκριση τους], αυτός συνεχίζει να στέλνει υβριστικά μηνύματα, ενώ ξέρει ότι δεν θα δημοσιευτούν!
Το ξέρω ότι είναι χαμένος χρόνος η ενασχόληση μαζί ΤΟΥ [όπως και με την ετέρα φαιδρά περίπτωση, τον ΕΔΕΚ Η.Β.], αλλά νομίζω πως από καιρού εις καιρόν κάποιες απαντήσεις πρέπει να δίνονται, έστω κι αν χρειάζεται να πέφτουμε στο επίπεδο τους για να ΜΑΣ καταλαβαίνουν! Κι αυτό για να αποκαλύπτονται τουλάχιστον οι προβοκάτσιες, οι χυδαιότητες και το φασιστικό ποιόν τους! Γιατί όπως πολύ σωστά ΜΟΥ έγραψε και μια φίλη «… όλα τα θρασίμια είναι φασίστες»!
Συν τοις άλλοις όμως οι τύποι είναι και βλάκες και ηλίθιοι ακι γκαφατζήδες, γι’ αυτό έχουν και πλάκα. Λόγου χάριν, ο προβοκατορίσκος Anef_Οriwη που γραφεί το Οriwη με ήτα [αντί με en], διατείνεται στο W.C. Blog [link: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=8974001323159214561], αλλά και σε σχόλιο που έστειλε στο Blog ΜΟΥ [αλλά δεν πέρασε από τη λογοκρισία] ότι του έστειλα email! Πως όμως γίνεται να ΤΟΥ έχω στείλει email όταν “Δε Διατίθεται Προφίλ” όταν κάμουμε click πάνω στο nick ΤΟΥ και κατ’ επέκταση ούτε και email address; Τούτο μπορείτε να το διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι!
Δεν είναι και λίγο πράμα αγαπητοί φίλοι, να βλέπεις τούτα τα φασιστούθκια όπως ο Μαϊμού(να)ς, να γίνονται ρεζίλι!

Τα λέμε ...

arxiepiskopos είπε...

John,το ΑΛΑΝΙΑΡΗΣ το έγραψες λάθος!Το αρχικό σου άλφα θα έπρεπε να γραφτεί με ...κάππα!

Πρώην Κομμουνιστής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Oriwn είπε...

Ο νεοφανής κλώνος του Μαϊμούνα, ονόματι
Κ(Α)ΛΑΝΙΑΡΗΣ, έτρεξε να διαγράψει το πιο πάνω σχόλιο που επέτρεψα τη δημοσίευση του. Κάτι έγραψε που προφανώς [εκ των υστέρων έκρινε ότι] ΔΕΝ τον συμφέρει!
«ΑΛΑΝΙΑΡΗΣ είπε...
Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.
4/12/10 3:27 μ.μ.»

Και είπε: «Ο Anef_Oriwn δεν είναι εντάξει !!!
Έβαλε τη φίλη του σε περιπέτειες ίσως και φυλακή , και της κάνει παρατηρήσεις κι από πάνω επειδή του διάγραψε το σχόλιο του στο μπλοκ της !!!!
4/12/10 3:27 μ.μ.»

Anef_Oriwn είπε...

Τα “Κοπέλια” του W.C. Blog έχουν πάθει κυριολεκτικά παράκρουση μαζί ΜΟΥ. Έχουν φατσιήσει πιέλλαν. Η τελευταία ανακάλυψη/αποκάλυψη τους είναι ότι πέραν από Arxiepiskopos είμαι και Δυσδαιμόνα!!!

Απολαύστε ΤΟΥΣ:
«Aneforiakes γελοιότητες!»
«O γνωστός Επαγρυπνίτης του Διαδικτύου Anef_Oriwn, έχει φροντίσει να μεταφέρει στα σχόλια του ιστολογίου μας, εκτός από τα εναλλακτικά του bot (arxiepiskopos, Δυσδαιμόνα κλπ) και τους καβγάδες του με άλλα bot, που δεν αποκλείεται να είναι και στημένοι καβγάδες με τον εαυτό του. Στην αρχή νομίζαμε ότι σκόπιμα θέλει να λερώνει το χώρο μας ο Επαγρυπνίτης. Τελικά καταλαβαίνουμε, ότι απλά, ο νους του τόσος είναι! Είναι ακόμη λιγότερος και από των όσων πειθήνιων ανδρεικέλων, ανέρχονται ψηλά στο ΔΗΣΑΚΕΛ λόγω υπακοής! Γι' αυτό δε βλέπει χαΐρι και παραμένει χαμηλόμισθος.»

Ο Θεός να τους ελεήσει. Αλλά πόσους να προλάβει κι αυτός ο έρμος – Μαϊμούνες, pisoglendiδες, Μουτσιοπαίχτες, Κ(Α)λανιάρηδες; Η Επιστήμη [η Ψυχιατρική] έχει σηκώσει πλέον τα χέρια ψηλά!

Με Arxiepiskopικές ευχές,
ο Δυσ-δαιμόνιος,
Anef_Oriwn