Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ανάρτηση 50/2010 [πολιτική, ξένια και γρουστοφογουοτσιανή] – Και οι 21 τους είναι υπέροχοι! Νυν υπέρ της ελευθερίας του εξυβρίζειν κι απειλείν ο αγών!


Το είδαμε κι αυτό! ΔΕΝ ΜΕ παραξένεψε όμως! “21 πολιτικοί, από όλα τα ιδεολογικά φάσματα και όλους τους ιδεολογικούς χώρους, τάσσονται στο πλευρό του Ξενή Ξενοφώντος. Καλούν την κυβέρνηση Χριστόφια να τερματίσει την πολιτική δίωξη και να σεβαστεί την ελευθερία του λόγου και ειδικότερα την ελευθερία των Blogs στο διαδίκτυο”, γράφουν σε [ειδική] ανάρτηση ΤΟΥΣ στο Ακατονόμαστο Ιστολόγιο τους τα “Κοπέλια” του [κυπριακού] W.C. Blog [Link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/07/21.html].

Οι εν λόγω 21 πολιτικοί [θα αναφερθούμε σ’ αυτούς ονομαστικώς και λεπτομερώς πιο κάτω] υπέγραψαν ανακοίνωση με την οποία καλούν “… στον άμεσο τερματισμό των ποινικών διαδικασιών εναντίον του κ. Ξενοφώντος ...”, [ποιος θα το πράξει όμως;], όπως επίσης καλούν και την κυβέρνηση “... να σεβαστεί την αντίθετη άποψη…”, “… να σεβαστεί τον χώρο του διαδικτύου και να αναγνωρίσει ότι η αστυνόμευση του επηρεάζει δυσμενώς την άσκηση της Δημοκρατίας…”, “… να εγκαταλείψει μεθόδους που τείνουν να τρομοκρατήσουν και να υπονομεύσουν την ελευθερία της έκφρασης…” και “... να προτάξει δημοκρατικές αρχές και όχι πολιτικά συμφέροντα και σκοπιμότητες” [οι ίδιοι WC-τάδες το πράττουν;] ...

Αυτοί, λοιπόν, οι πολιτικοί που υπέγραψαν ανακοίνωση και ζητούν την άρση/τερματισμό της δίωξης του “έγκριτου” δικηγόρου κου Ξενή [του φερόμενου ως διαχειριστή ή εκ των διαχειριστών – ως λέγεται – του περιβόητου W.C. Blog] είναι
είναι λίγο πολύ γνωστοί και “έγκριτοι” - κι αυτοί [έτσι τους λένε τώρα για να τους προσδώσουν παραπάνω ... κιλά –τουτέστιν βάρος!] Φυσικά αν δεν ήταν τα ΜουΜουΕ για να τους προβάλλουν καθημερινά [μαζί και τις απορριπτικές τους θέσεις], καθώς και κάποιες συγκυρίες, αλλά και πολλές σκοπιμότητες, ΔΕΝ θα τους ήξερε ούτε και η μάνα τους.
Όμως διερωτούμαι, μόνο 21 βρέθηκαν να υπογράψουν την ανακοίνωση; Ή μήπως έχει κάποιο συμβολισμό ο αριθμός 21; Ίσως ο αριθμός αυτός ίσως να υποδηλοί κάτι βαθύτερο που το δικό ΜΑΣ φτωχό μυαλό να μην μπορεί να αντιληφτεί. Το 21 είναι παραγωγό [γινόμενο] του 7, δηλ. όπως λέμε, ας πούμεν , “Τα 7 θαύματα του κόσμου” ή “Οι 7 πληγές του Φαραώ” ή “Το Εφταήμερο” [του Κουνναφή – στον “Φιλελεύθερο” της Κυριακής [ο Βοκκάκιος εν “Το Δεκαήμερο” που έγραψε].
Πάντως τη σχετική ανακοίνωση των 21 την είδα και σε μερικά άλλα εθνικιστικά και τέτοια blogs, αλλά ΔΕΝ έγινε και πολλίν καρκαshαλλίκκιν [φασαρία]. Είδα όμως και ένα σύντομο ρεπορτάζ στον χτεσινό “Πολίτη” [link: http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=956446&-V=articles&-p]. Εκεί πέραν από την αναφορά στην ανακοίνωση των 21 γίνεται και λόγος για τες πιθανές αποφάσεις του Γενικού Εισαγγελέα [για το θέμα της ποινικής δίωξης]: Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι “Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να τοποθετηθεί ο γενικός εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης, στην υπόθεση του δικηγόρου Ξ. Ξενοφώντος, ο οποίος φέρεται ως ένας εκ των διαχειριστών της ιστοσελίδας Christofias-watch. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κληρίδης ανέμενε την τοποθέτηση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις προσφυγές που έγιναν από τον κ. Ξενοφώντος, αλλά επειδή φαίνεται να υπάρχει καθυστέρηση, θα τοποθετηθεί για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού έχει μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή το φάκελο της υπόθεσης...”

Πριν όμως ΣΑΣ παρουσιάσω τους υπογράψαντες την ανακοίνωση, θα ήθελα να διερωτηθώ και να προβληματιστώ [όπως πολύ πιθανόν και πολλοί άλλοι] για διάφορα ζητήματα και να υποβάλω και μερικά (δι)ερωτήματα:

Κατ’ αρχάς [και επειδή ΔΕΝ είμαι νομικός για να σκαμπάζω από τέτοια θέματα – ΕΓΩ ένας φτωχός πλην τίμιος βοθροκαθαριστής είμαι!], αναρωτιέμαι κατα πόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας [ο οποιοσδήποτε Πρόεδρος] έχει το δικαίωμα ή νομιμοποιείται να ζητήσει την αναστολή ή τον τερματισμό ποινικής δίωξης που είναι αποτέλεσμα καταγγελιών [του οποιουδήποτε] πολίτη της Δημοκρατίας για απειλές κατα της ζωής του. [Δεν είναι ο Γενικός Εισαγγελέας που αποφαίνεται για κάτι τέτοιο;] Αν το κάνει ο Πρόεδρος τούτο δεν θα αποτελέσει παρέμβαση [της εκτελεστικής εξουσίας] στο έργο της δικαιοσύνης;

Από την άλλη το θέμα πάει κ’ έρχεται σε διάφορα φιλο-Ξενικά blogκια [σε μια προσπάθεια να εκφραστεί η συμπαράσταση τους προς τον αγωνιστή Ξενήν που το ανελεύθερο καθεστώς Χριστόφια, αφού κατ’ αρχήν τον έριξε στα μπουντρούμια τώρα τον ταλαιπωρεί ποικιλοτρόπως – κι έχει και μωρό παιδί]. Τέτοια blogκια είναι το συγκεκριμένο των “Κοπελιών” αλλά και μερικά άλλα του ακροδεξιού και αντιομοσπονδιακού χώρου όπως ο “(Αντι)Παρακμη”-σμένος [http://antiparakmi.blogspot.com/2010/07/christofias-watch.html] “Εμπροσθοφύλακας” [http://www.efylakas.com/archives/7159], αλλά και ο χαντακωμένος ο ΕΔΕΚ Η.Β. – μην με ρωτάτε τι σημαίνει το Η.Β. γιατί αν ΣΑΣ το αποκαλύψω, πάλι θα τον πιάσουν οι παροξυσμοί - τον ΕΔΕΚ [http://edekitika.blogspot.com/2010/07/blog-post_06.html]. Να σημειώσω ότι ο τελευταίος τύπος [που κατα τα φαινόμενα εν “ττακκουρημένη η οκκά του”] ασχολήθηκε και εξειδικευμένα μαζί ΜΑΣ, τον μεσιέ «αρχιανεφχριστοδρακουνοκατάμουτρα»* [νομίζει ότι είμαστε ένας σε πολλές εκδόσεις – εξ ου και ο μεγαλόπρεπης πληθυντικός]! Τέτοια, λοιπόν, μεγάλη τιμή ΜΑΣ έκαμεν ο τύπος [link: http://edekitika.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html]. [*Το πιο πάνω όνομα το έδωσε στον εαυτό του ο τακτικός, πλην αιρετικός σχολιογραφος του W.C. Blog, Arxiepiskopos, καθώς τα διάφορα Επιτρόπουλα τον ταυτίζουν και μ’ άλλους σχολιογράφους]...

Τελευταία όμως είδα ακόμα ένα σχετικό post και στο επαμφοτερίζον Blog του ΜΑΡΙΝου [«ναι μεν αλλά ...», «εγι΄’ω εν τζιαι...»] – link: http://marinoskleanthous.blogspot.com/2010/06/blog-post_19.html . [Ούτε ιδέα για την πραγματική πολιτική διάσταση του ζητήματος που είναι η “ελευθερία” του βρίζειν ασύστολα τον οποιαδήποτε].

Όμως απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ φθόνος! Ως γνωστόν "κόρακας κοράκου δεν βγάζει μάτι” ή/και “όμοιος ομοίω αεί πελάζει” [ή μπορεί και να βελάζει;]... Κι ο Ξενής [για τους πλείστους που έχουν υπογράψει τη δήλωση/ανακοίνωση], “δικός τους” άνθρωπος είναι! Γι’ αυτό, τόσο τα “Κοπέλια”, όσο και οι υπογράψαντες τη δήλωση [πιο κάτω θα αποκαλύψω και τες διαπλοκές μεταξύ WC-τάδων με κάποιους από τους “δηλωσίες” πολιτικούς] προσπαθούν πάση θυσία και με όλα τα μέσα να στηρίξουν και να υπερασπιστούν τον Ξενήν [από τα νύχια και τα δόντια των “κόκκινων” [σταλινικών] καθεστωτικών λύκων!!!

Προσωπικά ΔΕΝ έχω ασχοληθεί και πολύ με το θέμα πέραν από μερικά σύντομα σχόλια που έχω αφήσει κατά καιρούς σε διάφορα blogs. [Τώρα είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι κάπως επισταμένα με το θέμα.] Είχα μάλιστα δηλώσει [κι ΕΓΩ “δηλωσίας
] τότες που ΜΑΣ προέκυψε η όλη ιστορία, την θέση μου [στην ουσία την βαρεμάρα ΜΟΥ ν’ ασχοληθώ] στην ανάρτηση ΜΟΥ με αρ. 31/2010 [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/05/312010-blogger.html].

Η ανακοίνωση όμως των 21 «εγκρίτων» και «επιφανών» πολιτικών με αναγκάζει να δώσω λίγη περισσότερη σημασία στον ταλαίπωρο τον Ξενήν και να ενδιατρίψω λίγο πιο αναλυτικά και σε βάθος με κάποιες παράμετρους της ιστορίας [καθώς και με τον βίο και την πολιτεία των 21!].

Πάντως ένα ερώτημα που έχει μείνει να αιωρείται είναι κατα πόσο ο κος Ξενής είναι διαχειριστής ή εκ των διαχειριστών του Blog. Μάλλον προσπαθεί να χωστεί πίσω από το δάχτυλο του!

Κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να ΜΑΣ πείσουν για την αθωότητα του κου Ξενή [ή έστω ότι ο τρόπος που λειτουργούσε ήταν άμεπτος κι ότι εν ήξερεν– μάνα μου το ρε! – τι γραφόταν στο Blog. Ήταν ρε, ή δεν ήταν διαχειριστής ή εκ των διαχειριστών του Blog ο κος Ξενής; Ανεχόταν ή έκλεινε τα μάτια σε συστηματικές χυδαίες αισχρές κι ανοίκειες επιθέσεις που γίνονταν είτε σε κύριες αναρτήσεις του Blog είτε σε σχόλια; Έχει ηθική και πολιτική ευθύνη για το κατάντημα και το ποιόν του Blog. Αυτά που μας λέγονταν ότι [ας πούμεν] ΔΕΝ έχει [πολιτικές] ευθύνες για κάτι που μπορεί να αναρτήσει ένας ανώνυμος σχολιογραφος είναι κουραφέξαλα!!!


Ο σχολιογραφος Ρήγας ήταν τακτικότατος επισκέπτης και σχολιογραφος του Blog. Και για να εξαφανιστεί, είτε ο κος Ξενής ήταν ή κάποιος άλλος «Επίτροπος» ή κάποιος θρασύδειλος ελληναράς που χέστηκε πάνω του. Αντί να αναλάβει τες ευθύνες του για τες παπαριές του και για τες οποίες ΟΛΟΙ εκεί μέσα χαριεντιζόντουσαν [μερικές μάλιστα –από τες παπαριές του Ρήγα - τες κάνανε και post] κλαίνε και οδύρονται σαν τες μωρές παρθένες τώρα. Και κλαίνε γιατί αποκαλυφτήκανε! Κοινοί υβριστές αποδειχτήκανε!!!

**************************
Αλλά, ας δούμε εν τέλει [αλλά και κάπως πιο λεπτομερώς] ποιοι είναι οι κύριοι κύριοι, 21 πολιτικοί που υπέγραψαν την ανακοίνωση [τα ονόματα τα πήρα από το W.C. Blog και είναι κατ’ αλφαβητική σειρά με βάση το επώνυμο – link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/07/21.html]:

1. Άγις Αγαπίου – αποστασιοποιηθείς, αποχωρήσας ή/και διαγραφέντας [διαλέγετε και παίρνετε] από το ΑΚΕΛ. Έκαμεν τζιαι για κάτι φεγγάρκα βουλευτής - νομίζω επήρεν τη θέση του Αντρέα Χρίστου όταν ο τελευταίος υπουργοποιήθηκε από τον Τάσσο Παπαδόπουλο]. Ουδέν περαιτέρω σχόλιο γιατί θα με πείτε πίκρην τζιαι κατζιάρην!

2. Ρίκκος Ερωτοκρίτου - βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ. Πιο πριν [στην εισαγωγή ΜΟΥ] μίλησα για “διαπλοκές” πολλών εκ των υπογραψάντων την ανακοίνωση με το W.C. Blog. Τα “Κοπέλια” του Blog λούννουν τον ροδόστεμμα τζιαι επήραν του μάλιστα τζιαι συνέντευξη [link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/01/christofias-watch-blogs.html].

3. Κωστής Ευσταθίου – της δεξιάς πτέρυγας της ΕΔΕΚ [σήμερα έγινε και ακροδεξιά!]. Πρώην Δήμαρχος Λατσιών – τα αντιΑΚΕΛικά του σύνδρομα δεν κρύβονται με τίποτα. Όμως ΔΕΝ έχει κι άδικο. Ποτέ τους κι αυτοί ΔΕΝ τον στήριξαν την υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία. Υπέρμαχος [ομού με μετά του πατρός του Ευστάθιου Ευσταθίου] της συνεργασίας στις προεδρικές του 1998 [κι όχι μόνο] με τον “Συναγερμό” για (επαν)εκλογή του Κληρίδη.

4. Ελένη Θεοχάρους - ευρωβουλευτίνα του ΔΗΣΥ, εποφθαλμιούσα της καρέκλα της προεδρίας του Κόμματος και ειδική για τα διπλώματα από τες πρώην σοσιαλιστικές [ανατολικοευρωπαϊκές χώρες]! Η επίσημη “αγαπημένη” των “Κοπελιών”! Στήριξαν και την υποψηφιότητα της στες τελευταίες ευρωεκλογές [link: http://christofias-watch.blogspot.com/2009/06/blog-post_5603.html]. Εν ννα τους παραπονέσει τζιαι να μεν στηρίξει τον Ξενήν;

5. Ουράνιος Ιωαννίδης - [του ΔΗΣΥ – όμως τα “Κοπέλια” λαλούν, όπως και για την Θεοχάραινα, ότι “… δεν έχει θέση στον ΔΗΣΥ του Αναστασιάδη …”!]. Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Κύπρου, πρώην Βουλευτής και Υπουργός [Παιδείας] και ακραιφνής υπερασπιστής των εθνικών [ελληνοχριστιανικών] ιδεωδών! Κι αυτός από τους αγαπημένους των “Κοπελιών”! Εν ννα τους χαλάσει χατίρι;

6. Κυριάκος Κενεβέζος – Γενικός Γραμματέας ΔΗΚΟ [εκ Λεμεσού ορμώμενος] και μέλος της αντι-Καρογιαν-ικής ηγετικής τρόικας [και οι τρεις της τρόικας στη λίστα!]. Αδερφός της Αιμιλίας και βαφτιστήρι του Τάσσου! Υπέρμαχος της εξόδου του ΔΗΚΟ από τη [λεγόμενη] συγκυβέρνηση. Πως να μην τον προσεταιρίζονται τα “Κοπέλια”;

7. Γιώργος Κολοκασίδης – Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ και έτερο μέλος της τρόικας που αναφέραμε πιο πάνω ... Κι αυτός πνέει τα μένεα για τες [καλούμενες] απαράδεχτες “υποχωρήσεις” του Προέδρου και καλεί το ΔΗΚΟ για αποχώρηση από την Κυβέρνηση. Η στήριξη προς τον αγωνιστή Ξενή [και το Blog του] είναι ακόμα μια κίνηση που βοήθα προς αυτή την κατεύθυνση ...

8. Ζαχαρίας Κουλίας - Βουλευτής του ΔΗΚΟ, εκ Καρπασίας ορμώμενος. Αμετροεπής και εκτός ελέγχου όταν δει μπροστά του μικρόφωνο – επίτιμος φιλοξενούμενος τα πρωινά στα ραδιοφωνικά προγράμματα του Λάζαρου Μαύρου αλλά και σε τηλεοπτικά panels. Πότε ΔΕΝ ΜΑΣ είπεν όμως πως έτυχε και ακυρώθηκε μια αντιαρματική τάφρος στην Πύλα για να βολέψει το διαχωρισμό χωραφιού του σε οικόπεδα! Μια την άλλη ζητά και την παραίτηση κάποιου Υπουργού [όπως ας πούμεν, του Υπουργού Παιδείας ή του Υπουργού Εξωτερικών], ενώ χαρακτήρισε τον Πρόεδρο Χριστόφια «ως τη ναυαρχίδα των υποχωρήσεων στο Κυπριακό...». Έδωσε κι αυτός συνέντευξη στο W.C. Blog [link: http://christofias-watch.blogspot.com/2009/09/blog-post_03.html], άρα η στήριξη του προς τον αγωνιστή Ξενήν είναι δεδομένη και εκ των ων ουκ anef.

9. Γιώργος Λιλλήκας - ακόμα ένας συνεντευξιασθείς στο “δημοκρατικότατο” W.C. Blog και μάλιστα μακροσκελέστατα - σε δύο μέρη [link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/05/blog-post_9373.html]! Ανταπόδωσε λοιπόν, κι αυτός την προβολή που το πρόσφερε το [φιλο)Ξένιο Blog με μια υπογραφούλα στήριξης!
Φυσικά ο κος Γιώργος Λιλλήκας ΔΕΝ είναι όποιος κι όποιος. Είναι ένας δημοφιλής, συνεπής και σοβαρός κύπριος πολιτικός. Εσχάτως μάλιστα παρέστη [και ως guest star, ομού μετά του άλλου επιφανούς κ’ «έγκριτου» νομικού Λουκή Λουκαΐδη], στην τελευταία Παγκύπρια Πολιτική και Οργανωτική Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ, που έγινε την 27 του Ιούνη. Μάλιστα, οι της ΕΔΕΚ δεν διέψευσαν πληροφορίες που φέρουν τον κον Λιλλήκα να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ για τες βουλευτικές εκλογές του Μάη του 2011 [Με την ευκαιρία είπε να ρίξει και μια στήριξη στον κον Ξενή τώρα που έχει τες δυσκολίες του - γέννημα και θρέμμα της ΕΔΕΚ είναι στο κάτω – κάτω ο Ξενής!]...

Όμως πολύ θα θέλαμε να πούμε και δυο λογάκια για την πολιτική συνέπεια του κου Λιλλήκα: O Γιώργος Λιλλήκας [που λέτε] όντας φοιτητής στην Γαλλία αριστέριζε. Με την επιστροφή του στην Κύπρο [ως νέος επιστήμονας], ο τότε Πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου τον έχρισε Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς. Για λίγο τον είχε και το ΑΔΗΣΟΚ, τού οποίου είχε γράψει και το μανιφέστο. Ακολούθως με τη ΜΗ επανεκλογή του Γιώργου Βασιλείου στην Προεδρία [στις εκλογές του 1993], τον πήρε [με ελευθέρα] το ΑΚΕΛ [στις Νέες Δυνάμεις]. Και από το ΑΚΕΛ - Νέες Δυνάμεις, τον πήρε ο Τάσσος. Και τώρα, από τα πολιτικά αζήτητα όπου βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια, κατά που φαίνεται τον παίρνει η ΕΔΕΚ, σίγουρα με τες ευλογίες του παππού Λυσσαρίδη!

*****************************
[Ουουπςςςς, να ‘σου τζι' ο Παππούς!]

10. Βάσος Λυσσαρίδης – ο Επίτιμος [της ΕΔΕΚ], ο αειθαλής, ο ακούραστος [παρά τα 90 του χρόνια, ο αγέρωχος, ο απτόητος, ο αγονάτιστος, ο ακατανίκητος αγωνιστής της Ελευθερίας και του Σοσιαλισμού! [Πότε η Βουλή θα τον ανακηρύξει κι αυτός «άξιο τέκνο της Πατρίδας;] Δεν θα μπορούσε λοιπόν «τούτος» να λείπει από την λίστα. Να μην εκφράσει μ’ αυτόν τον τρόπο την εναντίωση του στους αλλότριους στόχους και σκοπούς των «οσφυκαμπτών» και «βουτυροσπόνδυλων»! Εξ άλλου τζι’ ο Ξενής εν δικό τους ΕΔΕΚίτικο παιδί!

11. Κούλλης Μαυρονικόλας – άντρας της Ρούλας, πρώην Υπουργός Άμυνας - επί Προεδρίας Τάσσου Παπαδόπουλου, [αλλά τα τσούγκρισε με το ΑΚΕΛ για τα ρουσφέτια που έκαμνε τότε στο Στρατό] και ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ σήμερα. Μέγας υποστηριχτής της ελευθερίας της έκφρασης κι αυτός! Α, όλα κι όλα, αυτό ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητηθεί! Οι κακές γλώσσες και οι διαδοσίες ψιθυρων λένε ότι στην “ιστορική” εκείνη σύνοδο της Κ.Ε. της ΕΔΕΚ, όπου αποφασίστηκε η έξοδος του κόμματος από την Κυβέρνηση Χριστόφια, «τούτος» [ο Κούλης], πέρασε τον έτερο αντιπρόεδρο του Κόμματος γενεές δέκα και τέσσερις [δεν θυμάμαι πως τον αποκάλεσε], γιατί ο τελευταίος είχε την τόλμη να δηλώσει ότι διαφωνεί με την αποχώρηση … Κακίες των ΑΚΕΛικών είν’ αυτά! Μα αφού στηρίζει τον Ξενή δεν χωρεί αμφιβολία – υπέρ της ελευθερίας του εκφράζεσθαι είναι!!! Κανένα βρισιματάκι μέσα - μέσα κι καμιά απειλιούλα δεν βλάπτει!

12. Αβέρωφ Νεοφύτου - Οοοπππααα! Και ο “Κόφ’ τους τα όλα” στο παιχνίδι! Εν ννα λείπει ο Μάρτης που την Σαρακοστή; “Όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη”! [link: http://www.youtube.com/watch?v=2-5sCueLzTA]... Άκουσε φαίνεται ότι βάλλουν κατα του Προέδρου και είπε αν τρέξει να προλάβει – μην του βγει και τ’ όνομα ότι έκοψε πίσω! Εξ άλλου χρωστάει στους κους Επιτρόπους. Τις προάλλες μάλιστα εξ αφορμής μιας κόντρας του με τους “καθεστωτικούς” βάλανε ειδική αναρτησούλα στο πλάι όπου τον παρουσίασα με κολακευτικά σχόλια – ως ένα “… Αβέρωφ, με χιούμορ ενάντια στο καθεστώς”!!! [Πάντως πως έτυχε και ο κολλητός του, ο “Δώσ’ τους τα όλα” – ο Λεφτεράκης ντε – λείπει από τη λίστα;]

13. Γιαννάκης Ομήρου – [άτυχο αυτό το παιδί – μα να του ππέσει ο αριθμός 13]; Πρόεδρος της ΕΔΕΚ [μετά που εδέησε κι αποχώρησε ο Επίτιμος], γνωστός και ως ο “ν’ αποσύρει ο Πρόεδρος τες απαράδεχτες προσφορές του”! Εκόλλησεν η βελόνα του! Α, ναι τζιαι στο «ν’ αλλάξουμε στρατηγική»! Ακούει Χριστόφιας τζιαι συντρομάσσεται – λέτε να φταίει τζιείνη η «κονιορτοποίηση»; Πως να μην στηρίξει τον Ξενην αφού μαζί μετράνε μέρες τζιαι καρτερούν [μέρα νύχτα] πότε θα τελειώσει η διακυβέρνηση Χριστόφια τελειώνει [Πριν καμιά ώρα το ρολόι στο blog τους έλεγε “... σε 962 μέρες, 02 ώρες, 12 λεπτά και 08 δευτερόλεπτα”!!! Χαρά στην υπομονή τους!!!
Πάντως σήμερα [έξω από τη Βουλή] αφού άκουσε τους δικούς του της ΔΕΟΚ, που απαιτούσαν την ψήφιση των δύο φορολογικών νομοσχεδίων [για να μην επιμερίζονται το κόστος της κρίσης μόνο οι εργαζόμενοι], μπήκε μέσα και τα ... καταψήφισε [μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές της ΕΔΕΚ και παρέα με τους εκπροσώπους του κεφαλαίου]!!!

14. Ιωάννα Παναγιώτου – Γενική Γραμματέας των Οικολόγων [και Περιβαλλοντιστών]. Ανερχόμενο τηλεοπτικό αστέρι [αν είχε και λίγη φωτογένεια και απόβαλλε και το κακόμοιρο της υφάκι θα ανέβαζε πιο πολύ τις μετοχές της] είπε να βάλει κι αυτή το ... «λυχναράκι» της για να σωθεί ο κος Ξενής.

15. Δημήτρης Παπαδάκης - γνωστός κι ως πολιτικός με την μοτόρα. Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΕΚ. Έταιρος, που του πήραν συνέντευξη τα “Κοπέλια” στο Blogκιν των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας [link: http://christofias-watch.blogspot.com/2009/12/christofias-watch.html]. Σίγουρα ΔΕΝ μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Οι εκδουλεύσεις πρέπει να ανταποδίδονται!

16. Νικόλας Παπαδόπουλος – υιός, βουλευτής κι αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ και “πρέπει να φύγουμε από την Κυβέρνηση Χριστόφια”! Πίκρης, λυσάντερος και με απωθημένα με τη Βόρειο Κορέα! Το πικραλλίκκιν τζιαι το έshκιν του για τη ΜΗ επανεκλογή του Πατέρα του στην Προεδρία ΔΕΝ μπορούσαν να τον αφήσουν αππέξω από τη λίστα!!!

17. Ντίνος Πασπαλίδης – Νομίζω εν τζιαι «τούτος» των Οικολόγων! Ευκαιρία να κάμει τζιαι «τούτος» το κομμάτι του τζιαι να αναδειχτεί στην πολιτική σκακιέρα και στην ανέξοδη πάρλα! Σίγουρα μ’ αυτούς που έμπλεξε το μέλλον ξανοίγεται λαμπρό μπροστά του!

18. Γιώργος Περδίκης – Βουλευτής των Οικολόγων και λαλίστατος - είναι και Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος! Ο τρίτος από το Κόμμα αυτό που είναι τη λίστα! Δηλ. το ένα έβδομο των υπογραψάντων [τουτέστιν ποσοστό 14% περίπου]. Τόσοι πολλοί! Τώρα γιατί τρέμανε τις τυχόν αλλαγές στον εκλογικό νόμο και δη την αύξηση του ποσοστού εισδοχής ενός κόμματος στη Βουλή, δεν μπορώ να καταλάβω; Επί του προκειμένου: “Ομπρός, μαζί με τον Ξενήν, για αλλαγή στρατηγικής”

19. Δημήτρης Συλλούρης – Πρόεδρος και Βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ! Κι αυτός αλληλέγγυος με τον Ξενήν [έστω τζι’ δυσκολεύεται να εκφραστεί και να επιχειρηματολογήσει. Ίσως γι’ αυτό το λόγο να μην βρίσκει απήχηση η λεγόμενη «Ευρωπαϊκή λύση». Όμως γιατί ΜΟΝΟ δύο άτομα από τους ΕΥΡΩΚΟ-κους είναι στη λίστα [ήταν τζιαι ο Ρίκκος πιο πριν]; Εν έχουν άλλους «τούτοι»;

20. Χρίστος Τριανταφυλλίδης - Να κι ένας «έγκριτος» νομικός για να στήριξη [και νομικά] το δικαίωμα έκφρασης του κου Ξενή και των λοιμπών που παρελαύνουν από το W.C. Blog! Όμως ο δικός του ο δικηγόρος [του κου Ξενή] ο «έγκριτος» κος Χρίστος Κληρίδης [εταίρος αγαπημένος των “Κοπελιών”, που του πήραν μάλιστα κι αυτουνού συνέντευξη – θα τη βρείτε στο link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/01/christofias-watch.html] που εχάθηκεν; Γιατί όμως εν νεν γραμμένος τζιαι «τούτος» στη λίστα; Μάλλον εν ‘ν’ απασχολημένος [ομού μετά του άλλου «εγκρίτου» νομικού Λουκή Λουκαΐδη] με το ξεσκόνισμα των αποφάσεων του ΕΔΑΔ για να εντοπίσουν κι άλλα νομικά σημεία κατά της «εκ περιτροπής προεδρίας» [κι όχι μόνο], όπως εκάμαν με την τελευταία πατάτα [jacket potato] που ΜΑΣ εσερβίραν [για μια απόφαση του ΕΔΑΔ για τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη - για περισσότερα επί του θέματος αυτού, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ανάρτηση μου με αρ. 48/2010 – link: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/06/482010.html].

21. Δώρος Χριστοδουλίδης - πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ και πρώην ΑΚΕΛικός [της γνωστής ΑΚΕΛικής οικογένειας των Χριστοδουλίδιων. O υιός δίνει και συνεντεύξεις στο W.C. Blog – links: http://christofias-watch.blogspot.com/2009/11/christofias-watch_30.html και http://christofias-watch.blogspot.com/2010/07/21.html]. Λέγεται [κι ακούγεται] ότι και ο ίδιος εσχάτως φλερτάρει με την ΕΔΕΚ, αλλά άγνωστο αν αυτός ο έρωτας καταλήξει και σε γάμο. Αξιέπαινη η προσπάθεια των ΒεΣε-τάδων η λίστα με τους υπογράψαντες την ανακοίνωση τους [για τον Ξενήν] να έχει και κάποιους εξ αριστερών, αλλά και αυτοί δεν βρήκαν τουλάχιστον κάποιους που να έχουν [ακόμα] εκτίμηση στον χώρο της Αριστεράς;

Άτε, τζιαι κανεί! Εν θα πω άλλες κατζιήες!!! Προσέξατε όμως ότι κάπου οι μισοί της λίστας έχουν άμεσες ή έμμεσες σχέσεις και εξαρτήσεις και “διαπλοκές” μες το Blog του Ξενή; Και να το θυμηθείτε: Οι πιο πάνω τύποι θα αποτελέσουν τον πυρήνα για σύμπτυξη ενός αντιομοσπονδιακού μετώπου για τες επόμενες εκλογές ...

*******************************
Υ.Γ.: Α, οι Επίτροποι επανήλθαν και με νέα [ειδική] ανάρτηση τους μας πληροφορούν ότι “Και ο Νίκος Κλείτσικας [είναι] στο πλευρό του Ξενή Ξενοφώντος” [link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/07/blog-post_08.html ]! Εν τζιαι ξέρει κανένας να ΜΑΣ πει ποιος εν «τούτος» ο Κλείτσικας πάλε;


Anef_Oriwn
Πέμπτη 8/7/2010

61 σχόλια:

Disdaimona είπε...

Ανευ, δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ποτέ να ξαναυπάρξει περίπτωση όπου 21 πολιτικά πρόσωπα,αρχηγοί κομμάτων,βουλευτές, ευρωβουλευτές!!! ανακατεύονται με ενυπόγραφες επιστολές προς υπεράσπιση ποιού;;;;;;ενός μπλοκκερά!!!!

Δηλαδή τωρά τούτους πλερώνει τους η google για τα δικαιώματα στο μπλοκκάρειν; :-)
Αμπα τζαι εμπλόκκαρεν ο εγκέφαλος τους;
Τωρά να υπογράφαν 21 για την απελευθέρωση του Οτσαλάν να το καταλάβω!

Ανευ, τούτη η υπόθεση εν πολλά πιο σοβαρή από ότι φαίνεται. Μιλούμε για έσχατη επέμβαση πολιτικών αρχόντων στο δικαίωμα ενός ανθρώπου να προσφύγει στη δικαιοσύνη ακόμα κι αν η δικαιοσύνη δεν θεωρήσει εύλογο το παράπονο του.Ακόμα κι αν δεν το θεωρεί ο κοσμος όλος.

Πολιτικοί/η εναντίον πολιτη!
Ενώ η υπόθεση είναι καθαρά πολίτης εναντίον πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι "κύριοι" και αρκετοί άλλοι, κάνουν τα πάντα για να εκνευρίσουν τον δημοκρατικό κόσμο της Κύπρου. Να τον κάνουν να αντιδράσει σπασμωδικά και να παραφερθεί. Αυτός είναι ο στόχος τους. Θα είναι καταστροφή αν τον πετύχουν.
Εκείνο που τους αξίζει είναι η περιφρόνηση, τίποτε άλλο.
Π Ε Ρ Ι Φ Ρ Ο Ν Η Σ Η.

Μιχάλης είπε...

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ενώ αυτοί όλοι σχίζουν τα ιμάτια τους για την ελευθερία του λόγου, ο δικηγόρος του Ξενή έχουν κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον ΜΜΕ και αρθρογράφων που έγραψαν για τη σύλληψη του Ξενή και δεν έγραψαν υπέρ του!

Αυτό θα πει συνέπεια!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ-

ερωτησεις προς μεταξενια και ανεφ/κερατουκλι/αρχιμουφτη/Χριστο χριστου της cybarko (μα να σε ξεσκεπασει με ενα email η ιδιεταιρα του ελεφαντα ρε κερατουκλι).

1.Πως νοιωθετε που καταφερε ο ευελικτος σας με τις βλακειες και την ανεπαρκεια του μεσα σε 2 χρονια να κανει τον Νικο Αναστασιαδη οχι απλα επιλογη αλλα και εκλεξιμο? (ποσο βλακες μπορει να ειστε?)
2. Η μεταξενια δεν ξερω αν εφκαλε γυμνασιο αλλα ο ανεφ-αρχιμουφτης-κερατουκλις-Χριστος για ναεργαζεται ως αρχιτεκτων στην cybarkoσημαινει ειναι και αποφοιτος πανεπιστημιου. Πετε μου αμοιβεστε και εσεις με 80,000 ευρω και βαλε οπως τον μουδουρον γαμπρο του ευελικτου(ενα πτυχιο εχει) οξα εσας εν σας πιανει το σχεδιο "δικαιη κοινονια"?
3. Πετε μου εκαμε σας και εσας ανακαινιση μουχτιν ο μαστρε Μιλτης και εκαμε σας το σπιτι σας απο μονοκατοικια των 120 τ.μ σε ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ, οξα εσας το σχεδιο "δικαιη κοινονια" εν σας πιανει?

Ανώνυμος είπε...

ΚΗΡΥΚΑ, διασύρεις όλο το σόϊ Τσιέλεπος, μέσα στο οποίο υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι. Ντροπή σου!
Βρίζεις τους άλλους λες και ανατράφηκες μέσα σε μπουρδέλλο. Είναι αλήθεια ότι ένας από τους Τσιέλεπους, μάλλον εσύ δηλαδή, έχει μπουρδελλοκαμπαρέ και το ξέρουμε όλοι. Περιορίσου λοιπόν μέσα σ' αυτό που είναι ο φυσικός σου χώρος και πάψε να ρεζιλεύεις όλους τους υπόλοιπους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ-

ερωτησεις προς μεταξενια και ανεφ/κερατουκλι/αρχιμουφτη/Χριστο χριστου της cybarko (μα να σε ξεσκεπασει με ενα email η ιδιεταιρα του ελεφαντα ρε κερατουκλι).

1.Πως νοιωθετε που καταφερε ο ευελικτος σας με τις βλακειες και την ανεπαρκεια του μεσα σε 2 χρονια να κανει τον Νικο Αναστασιαδη οχι απλα επιλογη αλλα και εκλεξιμο? (ποσο βλακες μπορει να ειστε?)
2. Η μεταξενια δεν ξερω αν εφκαλε γυμνασιο αλλα ο ανεφ-αρχιμουφτης-κερατουκλις-Χριστος για ναεργαζεται ως αρχιτεκτων στην cybarkoσημαινει ειναι και αποφοιτος πανεπιστημιου. Πετε μου αμοιβεστε και εσεις με 80,000 ευρω και βαλε οπως τον μουδουρον γαμπρο του ευελικτου(ενα πτυχιο εχει) οξα εσας εν σας πιανει το σχεδιο "δικαιη κοινονια"?
3. Πετε μου εκαμε σας και εσας ανακαινιση μουχτιν ο μαστρε Μιλτης και εκαμε σας το σπιτι σας απο μονοκατοικια των 120 τ.μ σε ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ, οξα εσας το σχεδιο "δικαιη κοινονια" εν σας πιανει?

Ανώνυμος είπε...

ρε παπαροφαγε ξε-μασκαρευτη με την ιδια ευκολια που εσυ ο ηλιθιος αποφαισες και ανοιξες τον βοθρο σου και χωρις στοιχεαι αρχιηλιθθιε εβαφτισες τον Ξενη ως "Ρηγα" θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε να βγει και να λεει ας πουμε τα εξης
1. ο γνωστος ηλιθιος "ξεμασκαρευτης" μετα τις αποκαλυψεις της μητερας του οτι τα πρωινα δεν εργαζοταν στο Υπουργειο Εσωτερικων οπως του ελεγε αλλα στην οδον Σουτσου, ψαχνει με αγωνια τον αλλοδαπο πατερα του

η ας πουμε αφου εσυ ανοιγεις τον βοθρο σου και λες οτι θες χωρις στοιχεια ,θα μπορουσε να πει οτι

2. ο γνωστος 'ξεμασκαρευτης" ειναι ο εγκεφαλος διχτυου παιδεραστιας

η

3. ο γνωστος ξεμασκαρευτης ειναι νοθο παιδι του ουτοπου

η

4. ο γνωστος "ξεμασκαρευτης" κανει πεζοδρομιο ντυμενος Βαλεντινα (των οδοφραγματων" στην πλατεια Σολομου.

αφου συμφωνα με σενα ο καθενας λεει οτι θελει

Ανώνυμος είπε...

Άτε. Εσύναξες τους πάλε στην αυλή σου. Καλή διασκέδαση. Ιδίως άμα ξέρεις ότι πίσω από τα ανώνυμα καθίκια μπορεί να φκάλλει τζιαι "έγκριτος δικηγόρος", "έγκριτος δημοσιογράφος", "έγκριτος υιός εγκρίτου"...

Πάντως να ξέρεις ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες βέβαιες και σίγουρες παραπληροφορίες, ένας που τους 21 που αναφέρεις ήταν το ογλάνιν μιας επαγρύπνησης που επαρακολουθούσεν βουλευτήν που εψήφισεν Ναι στο δημοψήφισμα κλέβοντας του το ηλεκτρονικόν του ταχυδρομείο τζιαι κάμνοντας αναφορά στους ανωτέρους. Όλα αυτά είναι βέβαια ψύθιροι χωρίς αντίκρυσμα, και τα πιστεύεις μόνο άμα θέλεις να πιστεύεις ψυθίρους που σου μεταφέρω εγώ, ένας ανώνυμους.

Anef_Oriwn είπε...

Τελευταίε Ανώνυμε [09/07/2010 3:56 μ.μ.],

Ο λόγος ΣΟΥ κάτι ΜΟΥ θυμίζει [κατά που λαλούσιν είμαι τζι’ ΕΓΙΩ της “Επαγρύπνησης”, τζιαι κατά συνέπεια πρέπει να ‘μαι εκπαιδευμένος στο ν’ αναγνωρίζω πρόσωπα τζιαι καταστάσεις], αλλά ΔΕΝ μπορώ να προσδιορίσω επακριβώς ή μάλλον ΔΕΝ θέλω να κάμνω εικασίες [βλέπεις λόγω ηλικίας έχουν μειωθεί και τα αντανακλαστικά ΜΟΥ και γενικώς οι αποδόσεις ΜΟΥ]...

Ανώνυμε, το Blog ΜΟΥ [και τα όσα γράφω], εν όπως το μέλι [τζιαι γενικώς τα γλυκά] που τραβούν τζιαι τες μούγιες [που αφήνουν τες ξιμαριshές τους], αλλά τζιαι τες εργατικές και δημιουργικές μέλισσες ...

Εγώ ΠΟΤΕ ΔΕΝ βασίζω αυτά που γράφω σε ψίθυρους, εκτός κι αν γράφω κάτι για πλάκα ή για σάτιρα! Όπως, ας πούμεν, στο κυρίως κείμενο [αυτής ΜΟΥ της ανάρτησης], όπου κάμνω μια σχετική αναφορά [υπό τη μορφή δήθεν ψιθυρολογίας] στον Κούλη Μαυρονικόλα ... Τα όσα όμως γράφω εκεί [για το επεισόδιο με τον Σοφοκλή Σοφοκλέους] ΔΕΝ είναι ψίθυροι αλλά πραγματικά γεγονότα!!!

Anef_Oriwn είπε...

Τζιαι μιαν τζιαι μίλησα για μούγιες [«που αφήνουν τες ξιμαριshές τους»], τζιαι πριν μπω σε πιο σοβαρες κουβέντες, θ’ ασχοληθώ για λίγο με μια τέτοια μούγιαν, το καθίκιν τον ΚΗΡΥΚΑ, που πιο πολύ με κοτσιροπάμπουλον μοιάζει!

Αρχι-Καθίκιν ΚΗΡΥΚΑ,
Για τα [δήθεν] ερωτήματα που υποβάλλεις [και κάτω από το nick ΣΟΥ, αλλά και ως Ανώνυμος - 09/07/2010 2:07 μ.μ. και 09/07/2010 2:10 μ.μ.], μια είναι η απάντηση ΜΟΥ:
Άμε μαυροΐρεφκε!!!

Και την επόμενη φορά που θα ξαναμπείς εδώ με παρόμοιο λεκτικό, ύφος και ήθος [αυτά που ΣΟΥ υπαγορεύουν η παιδεία ΣΟΥ, το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναγιώθηκες και τα blogκια όπου συχνάζεις], κόκκινη κάρτα πάραυτα θα πάρεις και ολοταχώς για τα ΧΥΤΑ της Ιστορίας [όπου αναπόφευκτα καταλήγουν τα ιστορικά απόβλητα όπως ο φασισμός] ...
Αντιλαβού, φασιστάκο ΚΗΡΥΚΑ;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Oriwn είπε...

Επιτρόπουλο ΚΗΡΥΚΑ,

Πήρες την πρώτη ΣΟΥ κόκκινη!!! Είσαι και ξεροκέφαλος και ανεπίδεκτος μαθήσεως!!! Βρισιές και χαρακτηρισμοί στο αγαπημένο στου W.C. Blog – όχι εδώ!
Δεν ξέρω γιατί έσβησες ΕΣΥ ο ίδιος και μάλιστα 7 τόσες φορές δικά ΣΟΥ σχόλια ... Γι’ αυτό και δεν νομίζω να ΣΟΥ κακοφανεί που ΣΟΥ έσβησα κι ΕΓΩ ΜΟΝΟ ένα! Αν θέλεις όμως ν’ αφήσω αναρτημένο το τελευταίο ΣΟΥ σχόλιο [αν θα το ξαναποστάρεις] απάλειψε ή διαμόρφωσε αλλιώς [χωρίς χαρακτηρισμούς και προσωπικά δεδομένα] στο σημείο 7...
Και παρεμπιπτόντως η γνωστή εταιρία κατασκευών ονομάζεται «Cybarco» κι όχι «cybarko», [με «c» κι όχι με «k»], αγράμματε!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Oriwn είπε...

Δεύτερη κόκκινη, ΚΗΡΥΚΑ!!! Κι έχει ο Αλλάχ!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Oriwn είπε...

"ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
10/07/2010 8:08 π.μ."

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι αριστεροι σταματηστε το φιμωμα.εδω δεν ειναι σοβιετικη ενωση.σταλιν πεθανε.οσταλιν ηταν δικτατορας και εβαψε στο αιμα την ρωσσια οπως και ο καστρο.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Kokoui είπε...

Βαριές οι κατηγοριές που εκτοξεύονται εναντίον του «μαρξιστή» άνεφ ουρίων.Εδώ και σε άλλα μπλογκς.Για εμπλοκή του στα ρουσφέτια της ηγεσίας του ΑΚΕΛ.Κάτι το οποίο, δεν έχει ακόμη κατηγορηματικά διαψεύσει.Αντίθετα.Η εμμονή του να διαγράφει το σχόλιο του Κήρυκα και ιδιαίτερα το «ενοχλητικό» σημείο 7(Χρίστος Χριστου της Cybarco),ο ήπιος τρόπος που αντιδρά,καθώς και η μανούβρα του «λάμνε μαυροίρεφκε»,ενδυναμώνει τις υποψίες,διά του λόγου το αληθές.Γιατί λοιπόν αγαπητέ άνεφ ουρίων,δεν φροντίζεις να διαλυθεί κάθε υποψία,γύρω από το όνομά σου;Εδώ και τώρα.Με στοιχεία και αποδείξεις.Έτσι θα εκθέσεις και τον σχολιογράφο Κήρυκα.

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [10/07/2010 3:06 μ.μ.],
Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!!!

Όταν ΕΓΩ έρθω σπίτι ΣΟΥ, καθίσω στο σαλόνι ΣΟΥ και ξεκινήσω να ΣΕ βρίζω [με τρόπο μάλιστα που να προσβάλλει και τρίτους] και χρησιμοποιώ και προσωπικά δεδομένα τρίτων [άσχετων μ’ ΕΣΕΝΑ] για να ΣΕ πλήξω [δήθεν] και γιατί είμαι τόσο κιshτιμένος και εμπαθής, τότε ΕΣΥ [ως καλός χριστιανός] να ΜΗΝ ΜΟΥ πεις τίποτα!!! Αντίθετα να χαμογελάσεις και να φέρεις και μια παγωμένη μπυρίτσα να πιούμε!!! Διαφορετικά αν πεις κάτι ή/και διαμαρτυρηθείς [ας πούμεν, ότι αυτό που ΕΓΩ κάμνω – να ΣΕ βρίζω και μάλιστα μέσα στο ίδιο ΣΟΥ το σπίτι - εν νεν σωστό], τότε αυτή η ενέργεια ΣΟΥ θα αποτελεί το “… φιμωμα... [Γιατί] ... εδω δεν ειναι σοβιετικη ενωση... [Γιατί ο] ... σταλιν πεθανε...”

Επειδή όμως ΡΕ Ανώνυμε, ΕΓΩ ΔΕΝ είμ’ ΕΣΥ, γι’ αυτό και όποιον καθίκι μπαίνει εδώ μέσα και [συνεχίζει να] βρίζει [αν και του έχει ζητηθεί να ΜΗΝ το πράττει] θα αποπέμπεται κακήν κακώς!!! Κι ένα τέτοιο καθίκιν είναι και ο W.C.-ανός σχολιογραφος ΚΗΡΥΚΑΣ!!! Και όποιος έχει παράπονο ας πάει στα «λιονταρούδκια» στο Βαρώσιν να το κάμει!!!

*************************
Προς παλαβόshυλλον ΚΗΡΥΚΑ:

Εσκέφτηκες [έστω τζιαι με τα δκυο κουτσσιά νουν που ΜΠΟΡΕΙ να έχεις], ότι πιθανόν ΕΓΩ να μην είμαι αυτός ο «χριστος χριστου» [στα ονόματα το πρώτο γράμμα γράφεται με κεφαλαίο, αγράμματε ελληναρά] ή Ο «Xristaraς (ths Cybarco)» [το ‘γραψες σωστά τελικά], που σαν κολλημένος νομίζεις ότι είμαι; Μα πόσο «ττακκουρημενος» τζιαι φασίστας μπορεί να είσαι και να βρίζεις και να χρησιμοποιείς τα προσωπικά δεδομένα ενός ανθρώπου που πιθανόν να μην έχει σχέση ούτε καν με τα blogκικά;
Πρέπει να ΣΟΥ ελείψαν τα χάπια ή πίννεις ληγμένα!!!

******************************
«Αγαπητόν» Kokouiν [των Γρουστοφογουτσσιανών],

Επειδή φαίνεται να εζήλεψες, γι’ αυτό «λάμνε μαυροΐρεφκε», τζι’ ΕΣΟΥ!!!
Τζι’ όσα ‘έγραψα ακριβώς πιο πάνω για τον ΚΗΡΥΚΑ, ισχύουν και για την πάρτη ΣΟΥ!!!
[Ένα σχόλιο διαγράφεται ολόκληρο κι όχι αποσπασματικά ... Τζι’ αν ΔΕΝ το κατάλαβες εξυπνόβλακα τζιαι χαμολιέ Kokouiν, το σημείο 7 είναι και εξυβριστικό και άπτεται των προσωπικών δεδομένων τρίτου προσώπου που ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση μαζί ΜΟΥ!!! Δεν ΣΕ νόμιζα τόσο ηλίθιο και βλάκα για να πιστεύεις τες όποιες τσιόφτες πετάσσει κάθε “Κοπέλιν” τζιαι το κάθε “Επιτρόπουλο” στο W.C. Blog [αυτό εννοείς όταν λες «άλλα μπλογκς» - “οι τέσσερεις ευαγγελιστές ήταν τρεις, οι εξής δυο, ο Ματθαίος”], εκτός κι αν είσαι από τους ίδιους και κομμάτι του εκεί φασισταριού!!! ΣΕ πήραμε πρέφα Kokouiν!!!]

Kokoui είπε...

Εκτός ελέγχου ο Δημήτρης Χριστόφιας λοιπόν.Και πως να μην είναι;Όταν α)Συνυπογράφει κοινές δηλώσεις και συμφωνίες με τον «σύντροφο» Ταλάτ και από την άλλη, τρέχει, για να μην συμπεριληφθούν αυτά, που ο ίδιος συμφώνησε και συνυπέγραψε, σε ψηφίσματα των Η.Ε;β)Όταν μιλά για «κυπριακές λύσεις», την ίδια ώρα που κατηγορά την Τουρκική πλευρά, ότι φέρνει συνομοσπονδιακές θέσεις στο τραπέζι;γ)Η «δίκαια κοινωνία» που υποσχέθηκε, μετατράπηκε σε κοινωνία των σκανδάλων;δ)Η οικονομία πάει κατά διαόλου, την ίδια ώρα, που πριν δύο χρόνια δήλωνε, ότι η κυπριακή οικονομία είναι «σιδεροτζιέφαλη» και δεν θα επηρεαστεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση;
Κοντολογίς: Δεν είναι καιρός, κύριε Χριστόφια, να διερωτηθείς,γιατί από πρόεδρος πλειοψηφίας κατέντησες να είσαι πρόεδρος μειοψηφίας;

Anef_Oriwn είπε...

Και ΔΕΝ είναι καιρός Kokouiν να διερωτηθείς κι ΕΣΥ ο ίδιος γιατί παπαγαλίζεις τον Λάζαρο Μαύρο, τους ΕΥΡΩΚΟ-κους, τους “Ομηρικούς” τζιαι τους W.C.-τάδες;

Ανώνυμος είπε...

ευγε , την ιδια ακριβως ηλιθια αλαζονεια με σενα ειχε και ο βασιλεου και εκανε τον κληριδη προεδρο για 10 χρονια, οπως εσεις (ευελιχτος και ηλιθιοι σαν εσενα) θα κανετε τον αναστασιαδη προεδρο συντομως. περαστικα σου

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Oriwn είπε...

Μα καλά ρε Ανώνυμε [ΚΗΡΥΚΑ], έπιασε ΣΕ το μαράζιν που εν ννα φκει ο Αναστασιάδης Πρόεδρος; Εν shέρεσαι που εν ννα φύει ο Χριστόφιας; Μα ποτζιεί στο W.C. Blog εν μετράτε μέρες;

Kokoui είπε...

Για μια ακόμη φορά, ο άνεφ ουρίων, αποφεύγει να σχολιάσει την ουσία.Έστω και έμμεσα, βγάζει το σκασμό,με μαλακίες του τύπου «παπαγαλίζεις τον Λάζαρο Μαύρο, τους ΕΥΡΩΚΟ-κους, τους “Ομηρικούς” τζιαι τους W.C.-τάδες;».Δεν μπορεί να κατανοήσει ο άνεφ ορίων,ο οποίος αντιγράφει πιστά το ΑΚΕΛ στον τρόπο που απαντά στους συνομιλητές του(έχει βέβαια τους λόγους του),ότι ο κόσμος έχει μάθκια τζιαι αυτιά και βλέπει τι γίνεται.Ότι δεν χρειάζεται κανένα Λάζαρο Μαύρο για να θυμηθεί, τι δήλωνε ο υπουργός Οικονομικών στα κανάλια πριν δύο χρόνια.Κατηγορώντας μάλιστα άλλους ότι κινδυνολογούν.Με αποτέλεσμα να «σπάσουμε το ρεκόρ» στο δημοσιονομικό έλλειμα και στην ανεργία και να μπεί η οικονομία μας για πρώτη φορά υπό ευρωπαική επιτήρηση.Νομίζει ο άνεφ ορίων,ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι,για να μην γνωρίζουμε, τι συμφώνησε ο Χριστόφιας και γιατί μέχρι και πρόσφατα, έτρεχε για να μην συμπεριληφθούν αυτά που συμφώνησε στο ψήφισμα ανανέωσης της Ούνφικυπ.Και για τις ουρές «εάν είναι δυνατό».Να μην συνεχίσω γιατί βαριέμαι. Ρε άνεφ ορίων.Μα νομιζετε ότι στην Κύπρο, εν μόνοι σας που ζείτε;Η τραγικότητά σας,είναι όντως άνεφ ορίων.Εδώ μέχρι και ο Ντάουνερ,ο Μπαρόζο και ο Φούλε σας πήραν είδηση.Εδώ μέχρι και ο Κάρογιαν σας έφτησε προχτές στη Βουλή.Ποιος Λάζαρος Μαύρος ρε;Ποιος Ομήρου και ποιος Συλλούρης;Μα ο ίδιος, προχτές στην συνέντευξη του στον Άστρα, αυτοαποκαλύφτηκε.Δεν είναι ριψάσπις μίσιη μου.Ρε «κυπριακή λύση», μα νομίζεις απευθύνεσε σε κάφρους;

Anef_Oriwn είπε...

Έπιαεν τον ο καΐλες τζιαι για τον Κάρογιαν τον Kokouiν!!!

Ρε “αριστερόν” Kokouiν, η λέξη «διαλεκτική» λαλεί ΣΟΥ τίποτε; Καρτερώ ΣΕ μέρα νύχτα να ΜΑΣ κάμεις καμιά ανάλυση για τούτα ούλα που με αφορισμούς λαλείς αλλά εις μάτην!!! Μα ενόμισες ότι “όποιος shύλλος λάξει εν ννα του βουννώ ρότσαν” [και δη όταν ο shύλλος εν ‘φελά]; Yoksa εν ννα βάλλω σ’ ούλλους τους γάαρους [καλούς τζι’ άφφελους] άshερον;

Kokoui είπε...

«Ρε “αριστερόν” Kokouiν, η λέξη «διαλεκτική» λαλεί ΣΟΥ τίποτε;»Ποια διαλεκτική ρε μαννοκίκκιρε;Θέλει «διαλεκτική» για να αντιληφθείς,ότι πάμε κατά δκιαόλου;Θέσε την απλή λογική μπροστά που την «διαλεκτική» σου, για να καταλάβεις ότι η όποιαδήποτε «διαλεκτική» δεν μπορεί να αναιρέσει την απλή λογική.Και η απλή λογική λέει.Πως μπορείς να εξέβρεις «κυπριακή λύση» με κάποιον που φέρνει συνομοσπονδιακές θέσεις στο τραπέζι,δηλαδή που δεν αποδέχεται ακόμα και αυτή τη βάση των συνομιλιών;Πως είναι δυνατό να τρέχεις να αναιρέσεις αυτά που ο ίδιος συμφώνησες;Πως είναι δυνατό, μία οικονομία, που στηρίζεται στις υπηρεσίες και στον τουρισμό,να μην κλονιστεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση;Πως είναι δυνατό, να μιλάς για «δίκαια κοινωνία»,την ίδια ώρα που τα σκάνδαλα, διαδέχονται το ένα μετά το άλλο;Αυτά, μόνο στο δικό σου τυφλό μυαλό,μπορεί να χαρακτηριστούν αφορισμοί.Την «διαλεκτική» σου(ε τζιαι σε σιγά ρε ρήτορα ανεφοσθένη) πάρτην τζιαι πέταξε την, στον κάλαθο των αχρήστων.Έχεις κάτι να πεις;Πες το.Και άστες μαλακίες του τύπου «εγώ ο ρήτορας και εσύ ο άσχετος».

Skorpion είπε...

Συγνωμη Ανεφ οριων εσυ λογιζεις τον εαυτο σου αριστερο ; Γιατι εμεναν φατσαρεις μου πολλα ακραιος και φανατικος και κατζιαρης και κομμουνιστης για να δικαιουσαι να αποκαλεις τον εαυτο σου αριστερο. H να κακιζεις τους αλλους διοτι δεν χρησιμοποιουν την διαλεκτικη οταν διαφωνουν μαζι σου. Ακρο-αριστερος και ολιγον φασιστας μπορει να εισαι ρε παρεα αλλα για μενα δεν εισαι αριστερος.

Επισης το ΕΥΩΚΟ (το οποιο δεν ειναι αριστερο κομμα) και η ΕΔΕΚ μαλλον περισσοτερα κοινα εχουν με την αριστερα απο οτι ενας ακραιος ανθρωπος οπως εσυ.

Skorpion είπε...

To ολιγον που αναφερα απο πανω μαλλον ειναι λαθος βεβαια. Η αντιδραση του καθενος στην υποθεση του Ξενη δειχνει τον πραγματικο εαυτο του αλλα και το ποσο κοφκει ο νους του. Αλλα και το ποσο αντρεπεται ο καθενας. Υπαρχουν ανθρωποι πχ που επιδυκνειουν τις πιο φασιστικες πολιτικες συμπεριφορες και ομως πιστευουν πως διοτι οι αλλοι ειναι ηλιθιοι, κανεις δεν θα τους θεωρησει ως ακραιους. Η μπορει να περιμενουν πως θα βρουν συμπαραστατες.
Εαν δεν νιωθεις Ντροπη για αυτη σου την αναρτηση, τοτε τι να καμουμε.

Anef_Oriwn είπε...

Skorpion,

Μάθε τουλάχιστον να γράφεις σωστά και να έχεις και το γνώθι σ’ αυτόν για το περιεχόμενο του λόγου ΣΟΥ και μετά; Να κρίνεις τους άλλους!!!

Πάντως ωραία μαργαριτάρια περιέχει ο λόγος ΣΟΥ.
Σταχυολογώ μερικά:
1. «Ακρο-αριστερος και ολιγον φασιστας μπορει να εισαι ρε παρεα αλλα για μενα δεν εισαι αριστερος.» - Άμα ΣΟΥ ζητήσω Πιστοποιητικό Αριστερότητας ΜΗΝ μου δώσεις!
2. «... εμεναν φατσαρεις μου πολλα ακραιος και φανατικος και κατζιαρης και κομμουνιστης για να δικαιουσαι να αποκαλεις τον εαυτο σου αριστερο ...» - Μπορείς να ΜΑΣ ορισεις τυι είναι Αριστερός;
3. «Η αντιδραση του καθενος στην υποθεση του Ξενη δειχνει τον πραγματικο εαυτο του αλλα και το ποσο κοφκει ο νους του» - Ακριβώς το να υπερασπίζεσαι το “δικαίωμα” του άλλου να βρίζει όντως δείχνει το επίπεδο ΣΟΥ!!! Γιατί όμως εγώ είμαι «ολίγον φασίστας» τζι’ ο Ξενής όι που στο Blog του καθυβρίζονταν και εξακολουθούν να καθυβρίζονται όσοι διαφωνούσαν και διαφωνούν με τα “Κοπέλια” του Blog;

Anef_Oriwn είπε...

Kokouiν

Ανακάλυψες ίνταμ που εν η διαλεκτική; Άμα το έβρεις εν ννα αντιληφτείς, ας πούμεν, ότι τα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας είναι συστημικά [δηλ. του καπιταλιστικού συστήματος]. Όμως ΕΣΥ ως απολογητής αυτού του συστήματος θέλεις τα βάρη να τα επωμιστούν αυτοί που ΔΕΝ φταίνε για την κρίση δηλ, η εργαζόμενοι. Γι’ αυτό και υιοθετείς και την φρασεολογία [και αντιφατική και λαϊκίστικη] του “Συναγερμού” που επικρίνει τον Πρόεδρο γιατί επιδίωξε με δύο νομοσχέδια να φορολογήσει τον πλούτο και να επιμερίσει και το κόστος της κρίσης [έστω και μερικώς] στους έχοντες και κατέχοντες!!! Γεια ΣΟΥ ρε «αριστερόν» πλην συναγερμικό και ολίγον [που λαλεί και ο Skorpion – αλλά μπορεί να ‘σαι και πολύ, ΕΓΩ εν τζιαι ξερω!] Γρουστοφογουοτσσιανόν Kokouiν!!! Ρεεε, επήραμεν ΣΕ πρέφαν!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Oriwn είπε...

Τετάρτη κόκκινη [κάρτα]!!!
“ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
10/07/2010 8:49 μ.μ.”

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Kokoui είπε...

«Άμα το έβρεις εν ννα αντιληφτείς, ας πούμεν, ότι τα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας είναι συστημικά [δηλ. του καπιταλιστικού συστήματος].»Μάλιστα.Η περίφημη «διαλεκτική» του ρήτορα ανεφοσθένη.Ότι δηλαδή, για τα προβλήματα της Κυπριακής οικονομίας, φταίει ο καπιταλισμός.Μα είδετε ίντα έξυπνος που ένι α;Πως και δεν το ανακαλύψαμε εμείς οι βλάκες αυτό το πράμα;Άστε που αντί να μου απαντήσει, γράφει περί ανέμων και υδάτων, συνεχίζοντας να πέζει το πουλί του,για να ξεφύγει από την ουσία της συζήτησης. «Γι’ αυτό και υιοθετείς και την φρασεολογία [και αντιφατική και λαϊκίστικη] του “Συναγερμού” που επικρίνει τον Πρόεδρο γιατί επιδίωξε με δύο νομοσχέδια να φορολογήσει τον πλούτο και να επιμερίσει και το κόστος της κρίσης [έστω και μερικώς] στους έχοντες και κατέχοντες!!! Γεια ΣΟΥ ρε «αριστερόν» πλην συναγερμικό και ολίγον [που λαλεί και ο Skorpion – αλλά μπορεί να ‘σαι και πολύ, ΕΓΩ εν τζιαι ξερω!] Γρουστοφογουοτσσιανόν Kokouiν!!!» Μα εν τούτη η «διαλεκτική» σου, ρήτορα ανεφοσθένη,που εν να μου πεις τζιολίς «εάν ανακάλυψα ίντα που ένι η διαλεκτική»;Δηλαδή δεν φτάννει που είσαι εξυπνόβλακας, γίνεσαι και γελοίος.Να σου πω κάτι.Όντως τούτη η Βουλή εν τέλεια αχάριστη.Δηλαδή, εν κανεί που επροτάθηκε να επιβληθεί μόλις 1% φορολογία πάνω στα κέρδη των καρχαριών και αυτό μόνο για δύο χρόνια(μα είδετε ίντα φορολόγηση του πλούτου κάμνει το ΑΚΕΛ), ζητούν και τα ρέστα από πάνω.Τι είναι αυτά μπροστά στην αύξηση της φορολογίας πάνω στα καύσιμα και στην αύξηση του Φ.Π.Α πάνω στα τρόφιμα και κάπου αλλού, δε θυμάμαι που, από τον Ιανουάριο του 2011;Δηλαδή δεν είναι πάλι ο κόσμος που θα πλήρωνε τα σπασμένα;Τι είναι π.χ εκείνα τα πετάμενα 35000000 από την τζέπη του φορολογόμενου πολίτη κατευθεία μέσα στις τζέπες των τραπεζιτών, για την «διάσωση» της Γιουροσύπρια;Και έρχονται κάτι καραγκιόζηδες τύπου άνεφ ουρίων,να μου πουν ότι έιναι «κυβέρνηση των εργαζομένων και του λαού».Την ίδια ώρα που αποκαλύφτηκε, από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ανθής,ότι ντιβέλοπερς προσέγγισαν τον Γ.Γ του «κομμουνιστικού κόμματος», να προωθήσει τα συμφέροντά τους στη Βουλή.Αυτοί, που δεν τους κάνουν τα BMW και θέλουν τεθωρακισμένες Μερτσέντες.Και αφού φταίει ο καπιταλισμός ρε μανοκίκκιρε,γιατί επιμένεις να υποστηρίζεις ένα καπιταλιστικό κόμμα, ένα κόμμα που συμβάλλει με τις πράξεις και τις ενέργειες του, στην δημιουργία της κοινωνικής ανισότητας;Με τους χρυσοπληρωμένους Τουρκολόγους;Φταίει ο καπιταλισμός α;Μα είδες τούτος ο καταραμένος ο καπιταλισμός;Οι άλλοι οι Τουρκολόγοι, ζάβαλλε μου. Εν ενι γαμπροί του Χριστόφια.Άνεργοι τζιαμέ.Και ξανα:
Πως μπορείς να εξέβρεις «κυπριακή λύση» με κάποιον που φέρνει συνομοσπονδιακές θέσεις στο τραπέζι,δηλαδή που δεν αποδέχεται ακόμα και αυτή τη βάση των συνομιλιών;Πως είναι δυνατό, μία οικονομία, που στηρίζεται στις υπηρεσίες και στον τουρισμό,να μην κλονιστεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση;(όπως μας έλεγε η κυβέρνηση της «δίκαιας κοινωνίας») Α sorry,φταίει ο καπιταλισμός.Χα χα χα!Α βρε άνεφ ουρίων.Με την περίφημη «διαλεκτική» σου.

Anef_Oriwn είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,

Άλλες δκυο κότσιηνες! Σηκώνεις τες ο οργανισμός ΣΟΥ!
Μπορεί να το παίζεις Ανώνυμος, αλλά καταλαμβάνεσαι που 200 μιλιά!!! Οι έμμονες και οι εμπάθειες ΣΟΥ ευδιάκριτες. Το ίδιο κι αυτές του Kokouδκιού!!!

****************************
“Αριστερούλικον” πλην “Συναγερμικούλικον” Kokouiν,

Έγραψες ένα κείμενο πέραν των 400 λέξεων τζιαι εν ήβρες μιαν λέξη να πεις για να (επι)κρίνεις τον “Συναγερμό” που καταψήφισε τα νομοσχέδια για φορολόγηση του πλούτου!!! Ρεεε απολογητή του κεφαλαίου τζιαι του καπιταλισμού, επήραμεν ΣΕ πρέφαν!!! Όσους χαρακτηρισμούς τζι’ αν χρησιμοποιήσεις σε βάρος ΜΟΥ [«μανοκίκκιρος», «εξυπνόβλακας»] επί της ουσίας εν ΜΑΣ λαλείς τίποτις!!! Διάς γύρω του μπάκαρη, μιλάς γι’ άλλ’ αντ’ άλλων, για να αποφύγεις να τοποθετηθείς!!! Τωρα ανακάλυψες τζιαι τους γαμπρούες!!! Εν τζιαι έθελες τζι’ ΕΣΟΥ καμιάν θέση τζι’ εν ΣΟΥ την εδώσαν;
Γιατί ΡΕΕΕ, εν επικρίνεις τον “Συναγερμό” τζιαι τους κολλητούς ΣΟΥ τον Φούλην τζιαι τον Λεφτεράκη που εν δέχουνται έστω τζιαι κατα 1% να φορολογηθεί ο πλούτος;
Γιατί ΡΕΕΕ, εν επικρίνεις το καπιταλιστικό σύστημα αφού υποτίθεται πως ως αριστερός [στραβάρα ΣΟΥ] θα ‘πρεπε να γνωρίζεις ότι τα προβλήματα της οικονομίας ΜΑΣ είναι εγγενή του καπιταλισμού; Γιατί αντιγράφεις το λεκτικό του “Συναγερμού” στες επικρίσεις ΣΟΥ; Διαφωνείς ναι ή ου ότι μέρος του κόστους για την κρίση πρέπει να το επωμιστεί και το κεφάλαιο κι ο πλούτος; Γιατί αποφεύγεις να τοποθετηθείς; Και ποιες είναι οι προτάσσεις ΣΟΥ; Έπρεπε να φορτωθούν κι άλλα βάρη η εργαζόμενοι «αγαπητόν» Kokouiν;
Αναμένω ότι η νέα ΣΟΥ απάντηση θα έχει να κάμει με το εξοχικό του Χριστόφια στο Κελλάκι ή/και με το που εν ννα πάει φέτος διακοπές!!! Για το private jet εν νομίζω να θα πεις κάτι – μετά το πατατράκ που έπαθες!!!
Άτε τζιαι ππρίου ρεεε!!!

[No offence, ααα που στα λέω χύμα!!! Έτσι κκελλεν [που έχεις] έτσι ξιουράφιν θέλει!!! Όμως έχω μιαν απορία – τελικά τι είσαι, “αριστερός” ΕΥΡΩΚΟ-κος ή ακρο-αριστεριστής “συναγερμικός”!!!

Άντε γεια!!!

Kokoui είπε...

«Δηλαδή, εν κανεί που επροτάθηκε να επιβληθεί μόλις 1% φορολογία πάνω στα κέρδη των καρχαριών και αυτό μόνο για δύο χρόνια(μα είδετε ίντα φορολόγηση του πλούτου κάμνει το ΑΚΕΛ), ζητούν και τα ρέστα από πάνω.Τι είναι αυτά μπροστά στην αύξηση της φορολογίας πάνω στα καύσιμα και στην αύξηση του Φ.Π.Α πάνω στα τρόφιμα και κάπου αλλού, δε θυμάμαι που, από τον Ιανουάριο του 2011;Δηλαδή δεν είναι πάλι ο κόσμος που θα πλήρωνε τα σπασμένα;»
Αυτά έγραψα στο προηγούμενο μου σχόλιο.Και γράφει μετά ο άνεφ ουρίων,μεταξύ άλλων: «Διαφωνείς ναι ή ου ότι μέρος του κόστους για την κρίση πρέπει να το επωμιστεί και το κεφάλαιο κι ο πλούτος; Γιατί αποφεύγεις να τοποθετηθείς; Και ποιες είναι οι προτάσσεις ΣΟΥ; Έπρεπε να φορτωθούν κι άλλα βάρη η εργαζόμενοι «αγαπητόν» Kokouiν;»
Το λοιπόν,είναι ή δεν είναι καθυστερημένος ο άνεφ ουρίων;Έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό, για να πω,ότι το 1% είναι λίγο και για διάστημα μάλιστα μόνο δυο χρόνων και ότι τα βάρη θα τα επωμίζετουν στην ουσία ο κοσμάκης, ακόμα και εάν περνούσε η πρόταση του ΑΚΕΛ.Και με ρωτά τις πιο πάνω μαλακίες.Και δεν μπορεί να καταλάβει ο βλάκας, ότι με αυτά που γράφω επικρίνω και όλους τους άλλους, που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο.Και μου λέει, ότι είμαι απολογητής του κεφαλαίου,την ίδια ώρα που ο ίδιος υποστηρίζει ένα καπιταλιστικό κόμμα!Και μου γράφει στο τέλος, και άντε γεια και άλλες μαλακίες για ξιουρισμένες τζιεφαλές,νομιζόμενος ότι με έχει κατατροπώσει.Μα την Παναγία,πόσο ηλίθιος είσαι τελικά ρε παρέα;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

http://www.ekirikas.com/pdf/2010/0629/p12.pdf

ρε ομορφε επειδη εκουρασες με τις μαλακιες σου περι προσωπικων δεδομενων (δηλαδη τα προσωπικα δεδομενα των πελατων του Ξενη που βρισκοντια στον υπολογιστη του τον οποιον ΠΑΡΑΝΟΜΑ και με ΨΕΥΔΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ κρατα η αστυνομια λογο ανωθεν διαταγων) σου παραθετω συνδεσμο με δημοσιοποιημενο σε εφημεριδα (εντυπη και διαδυχτιακη) του σημειωματος της κας Ανθης που αναφερεται στον Χριστο Χριστου της cybarco (γνωστον κaι ανφ ουριων-πισκοπο-κερατουκλι).
για ποια προσωπικα δεδομενα που παραθετω εγω κλαννιες λοιπον οταν ειναι δημοσιευμενα σε εγκριτη εφημεριδα?

Anef_Oriwn είπε...

“Ανώνυμος είπε...
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
11/07/2010 9:37 π.μ.”

Πέμπτη κόchινη για το Επιτρόπουλο τον ΚΗΡΥΚΑ [που ενίοτε παρουσιάζεται κι ως Ανώνυμος.

Το σχόλιο του τελευταίου Ανώνυμου [11/07/2010 9:48 π.μ.], αν και εμπίπτει στην ίδια κατηγόρία μ’ αυτό το ΚΗΡΥΚΑ [και μπορεί να ‘ναι γραμμένο κι από τον ίδιο – το ίδιο αγράμματο στυλ, το ίδιο στενόμυαλο ύφος και το ίδιο χυδαίο ήθος] παραμένει εκεί για να το σχολιάσω.


Πάντως το Kokouiν έχασε τη ψυχραιμία του μέτα που αποκαλυψαμε το φιλο-συναγερμικό και φιλο-καπιταλιστικό του προφίλ!!! Εξ ου και η χρήση λέξεων όπως «βλάκας», «μαλακίες», «ηλίθιος»!!! Προσπαθεί με επίθετα και χαρακτηρισμούς να κερδίσει τις εντυπώσεις ή να διαψεύσει τα αποκαλυπτήρια του. Κατηγορεί ας πούμε το ΑΚΕΛ [ονομαστικά] για το μόλις “… 1% φορολογία πάνω στα κέρδη των καρχαριών και αυτό μόνο για δύο χρόνια …” και ΔΕΝ ονομάζει αυτούς που καταψήφισαν το νομοσχέδιο [το ΔΗΣΥ και τους υπόλοιπους] ...
Βλάκες ΔΕΝ είμαστε “αριστερούλικον” Kokouiν, ΕΣΥ νομίζεις [ηλιθίως και βλακωδώς] ότι είμαστε βλάκες!!! Στο ξανάπα. Εκείνο που κάμνεις είναι δεξιά κριτική με (ψευδο)αριστερά επιχειρήματα!!!

Anef_Oriwn είπε...

Τελικά ο τελευταίος Ανώνυμος [11/07/2010 9:48 π.μ.], δεν ήταν άλλος από το Επιτρόπουλο τον ΚΗΡΥΚΑ! Το ίδιο σχόλιο το κατάθεσε με το συγκεκριμένο nickname του στο W.C.Blog [link: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=7633370573089943597]. Βρωμάς από παντού ρε καθίκι! Άσε που εκείνο το «ανφ ουριων» θυμίζει κάποιον άλλο “άσπονδο φίλο”! [Το «ανφ ουριων», άναρθρη κραυγή είναι όπως αυτές που βγάζουν τα πιθηκοειδή;]

Τι παει να πει ρε αγράμματο βλαχαδερό «έγκριτη εφημερίδα»;

ΚΗΡΥΚσόπουλο,
Το χυδαίο, το ανήθικο και αισχρό μαζί ΣΟΥ [τρία σε συσκευασία ενός] ΔΕΝ είναι μόνο ότι χρησιμοποιείς το όνομα ενός αγνώστου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα για να κάμεις το κομμάτι ΣΟΥ [και να ΜΟΥ επιτεθείς νομίζοντας πως ανακάλυψες την κολοκόπιτταν, ρε κολότζιην!], αλλά και το ότι ταυτίζεις αυτό τον άγνωστο άνθρωπο μαζί ΜΟΥ χωρίς να έχεις το παραμικρό στοιχείο για κάτι τέτοιο!!! ΔΕΝ είσαι απλώς αρρωστημένος τζιαι κολλημένος, αλλά είσαι και σε μη αναστρέψιμη ή/και ιάσιμη κατάσταση! Σε ξαναρώτησα: Διανοήθηκες καμιά φορά, ρε αγράμματε ελληναρά [έστω τζιαι με τα δκυο κουτσσιά νουν που ΜΠΟΡΕΙ να έχεις], ότι πιθανόν ΕΓΩ να μην είμαι αυτός ο «Χριστος Χριστου» [τελικά κατάφερες και έγραψες σωστά τ’ όνομα – το πρώτο γράμμα με κεφαλαίο – αλλά και πάλι χωρίς τονισμό] «της cybarco» [σωστά με «c», αλλά το πρώτο γράμμα και πάλι με κεφαλαίο]; Εσκέφτηκες [αν κάμνει τέθκοιες λειτουργίες το μυαλό ΣΟΥ] ότι μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικά πλάσματα;

Anef_Oriwn είπε...

Α, τζιαι ΚΗΡΥΚσόπουλο, αν εκουράστηκες κάτσε τζιαι νάκκον να πνάσεις ή παρέτα τες μαλακίες!!! Ή πες των “Κοπελιών” να ΣΟΥ δώσουν τζιαι λλίην άδεια!!!

Anef_Oriwn είπε...

Μια οφειλόμενη απάντηση στον επίτιμο σχολιογράφο ΜΑΣ ονόματι «Kokouiν»:

“Αριστερόν”, πλην όμως κι ολίγο τι “Συναγεριλούλικον” τζιαι “Γρουστοφογουchανόν” Kokouiν,

Επειδή η κουβέντα ΜΑΣ
- έχει πάρει κυρίως έναν προσωπικό χαρακτήρα με προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις [φυσικά εξ αρχής είχε αυτή την προσωπική χροιά η κουβέντα μας κι αυτό λόγω της ad hominem τακτικής ΣΟΥ να κάμνεις προσωπικές επιθέσεις κατά του συνομιλητή ΣΟΥ, με χαρακτηρισμούς κι αφορισμούς αντι συζήτησης με επιχειρήματα], αλλά τούτο εσχάτως έχει οξυνθεί [έχουν αποκαλυφτεί οι στόχοι και σκοποί ΣΟΥ κι έχεις χάσει την ψυχραιμία ΣΟΥ],
- κι επειδή αυτή η εξέλιξη έχει καταντήσει πλέον κουραστική [και για ΜΕΝΑ, αλλά και για τους επισκέπτες κι αναγνώστες του Blog],
- κι επειδή κι ΕΓΩ έχω βαρεθεί να εμπλέκομαι σε συζητήσεις άσκοπες, ανώφελες, αδιέξοδες κι αντιπαραγωγικές [εδώ έχω χάσει πολύτιμο χρόνο να ασχολούμαι με κάθε αφορισμό και κάθε τσιόφταν που πετάσσεις, ενώ θα μπορούσα να πω πιο εποικοδομητικά πράματα μ’ άλλους σχολιογράφους – λόγου χάριν με τη Disdaimona, τον Μιχάλη, τον Ξεμασκαρευτή],
- κι επειδή στόχος ΣΟΥ, ΔΕΝ είναι η εποικοδομητική συζήτηση [ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατάθεσες ολοκληρωμένες θέσεις – τα όσα γράφεις πηγάζουν από ένα αρνητισμό, μιαν εμπάθεια και μιαν πίκκα]

ΔΗΛΩΝΩ,
Ότι θα πάψω ν’ ασχολούμαι με τα γραφόμενα ΣΟΥ [πλην ίσως εξαιρετικών εξαιρέσεων, που ίσως προκύψει κάτι το νεο και το ιδιάζον]! Ούτε καν θα μπαίνω στον κόπο να τα διαβάζω!!!
ΕΣΥ ελεύθερα μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις; Το βιολί ΣΟΥ [κι ότι άλλο γουστάρεις]!!!

[Ακολουθεί το Μέρος Ββου] ...

Anef_Oriwn είπε...

[Μέρος Ββου] ...

Πέραν τούτου, ΠΟΤΕ ΔΕΝ έχω πιστέψει ότι έχεις την όποια σχέση με την Αριστερά [μόνο ακουστά θα την έχεις]! Και τούτο όχι γιατί επικρίνεις το ΑΚΕΛ και τον Πρόεδρο Χριστόφια, αλλά γιατί τα γνωρίσματα και ο λόγος ΣΟΥ απολύτως ΚΑΜΙΑ σχέση έχουν με την Αριστερά.
Κι εξηγούμαι:
- ΔΕΝ κάμνεις διάλογο, ΔΕΝ σέβεσαι το συνομιλητή ΣΟΥ, αφορίζεις και χρησιμοποιείς κατα κόρον χαρακτηρισμούς και επίθετα. Άλλο η καυστική κι αυστηρή κριτική κι άλλο η ισοπέδωση κι ο μηδενισμός.
- Έχεις κολλήματα, έμμονες και έντονες αντιπάθειες που σε κάνουν να ΜΗΝ βλέπεις σφαιρικά ένα ζήτημα [το αντιμετωπίζεις μονοδιάστατα και μονόπλευρα και κυρίως μέσα Απο τα αντι-ΑΚΕΛικά ματογυάλια ΣΟΥ]. Αρπάζεσαι αποσπασματικά και επιλεκτικά από επί μέρους ζητήματα τα οποία αναδεικνύεις σε μείζονα χωρεί να εμβαθύνεις στα αίτια και στα αιτιατά. Και ΔΕΝ προτείνεις λύσεις και διεξόδους!
- Έχει αποκαλυφτεί η συμπάθεια ΣΟΥ προς το W.C.Blog [που με τη σειρά της αποκαλύπτει και τις υπόγειες και υπέργειες διασυνδέσεις ΣΟΥ μαζί ΤΟΥΣ]. Το συγκεκριμένο Blog αποτελεί το απόγειο της ακρότητας και της χυδαιότητας στην “κυπριακή” blogόσφαιρα, κι ΕΣΥ αντί να τους επικρίνεις τους σιγοντάρεις μια και εξυπηρετούν τα αντι-ΑΚΕΛικά ΣΟΥ σύνδρομα!!! Τα “Κοπέλια” μάλιστα του Blog και τα εκεί Επιτρόπουλα τα ονομάζεις «αγαπητούς», όπως ας πούμεν τον πάλι ποτέ Αρχι-Υβριστή του Blog Ρήγα.
- Ο λόγος ΣΟΥ είναι αντιφατικός και ΚΑΜΙΑ σχέση έχει με την Αριστερά! Τα όσα γράφεις τζιαι λαλείς αποτελούν ένα συνονθύλευμα από αντικρουόμενες απόψεις, δήθεν αριστερές πλην όμως νεοφιλελεύθερες, φιλο-καπιταλιστικές και λαϊκίστικες. ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχεις (επι)κρίνει το καπιταλιστικό σύστημα [και κατ’ επέκταση και το κεφάλαιο] ως την γενεσιουργό αιτία ΟΛΩΝ των παγκοσμίων και τοπικών προβλημάτων [οικονομικών, κοινωνικών, πολιτικών] και ούτε και τους πολιτικούς φορείς του κεφαλαίου και του πλούτου στην Κύπρο [όπως το ΔΗΣΥ και την ηγεσία του]. Οι απόψεις ΣΟΥ κινούνται μετά Φούλη και Λεφτεράκη! Δηλ. από τη μια επικρίνεις την Κυβέρνηση, ας πούμεν για αντιλαϊκά μέτρα ή γιατί ΔΕΝ απαίτησε πιο ψηλή φορολογία πάνω στα κέρδη των εταιρειών, αλλά από την άλλη ΔΕΝ λες απολύτως ΤΙΠΟΤΑ εναντίον αυτών που καταψήφισαν τα προτεινόμενα φορολογικά μέτρα [ούτε καν τους ονομάζεις]!!!
- Αφήνεις να νοηθεί [μέσα στην αντιφατική παραζάλη ΣΟΥ] ότι είσαι έτοιμος [όπως ο κάθε απολογητής, κολαούζος και θιασώτης του αστικού καπιταλιστικού συστήματος] να στηρίξεις και να υποστηρίξεις [για το κυπριακό] ότι ΜΑΣ σερβιριστεί από τους πάνσοφους ξένους, είτε αυτοί είναι ευρωπαίοι, αμερικάνοι ή αφρικανοί; Που είναι η αριστερή ΣΟΥ έστω αμφισβήτηση ή ο σκεπτικισμός για τες πραγματικές τους προθέσεις;
- Χρησιμοποιείς λεξιλόγιο και συλλογιστικές που όζουν ρατσισμού και φασισμού. Ιστορική είναι η τοποθέτηση ΣΟΥ σε παλαιότερο σχόλιο ΣΟΥ στην ανάρτηση ΜΟΥ με αριθμό 33/2010 [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/05/332010.html ], όπου χαρακτηριστικά είπες:
“Kokoui είπε...
«... Τόσο λίγο χρόνο έχει [αναφέρεται σε ‘ΜΕΝΑ, ώστε έτσι να ασχολείται μόνο με τους πούστηδες,τις λεσβίες και τα αμπελοπούλια;»
15/05/2010 11:37 μ.μ.”

Θαυμάστε, λοιπόν, δείγμα “αριστερού” λόγου από το Kokouiν! Γεια ΣΟΥ Ρεεε “αριστερόν” Kokouiν!!!
- ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχεις κάμει ουσιαστική κριτική εξ αριστερών στην Κυβέρνηση ή το ΑΚΕΛ. Απλώς χρησιμοποιείς αριστερίζουσα φρασεολογία με δεξιά επιχειρήματα ή αντιστρόφως!!! Και από προτάσεις ΜΗΔΕΝ!!! Μόνο στείρα κριτική! Αν πιστεύεις ότι το ΑΚΕΛ δεν είναι αριστερό κόμμα, ποιες είναι οι δικές ΣΟΥ εισηγήσεις, πρωτοβουλίες και κινήσεις για αναδιαμόρφωση του αριστερού χώρου; Η στήριξη του “Συναγερμού”, ή απλώς το μπλα - μπλα;

Anef_Oriwn είπε...

- Τέλος Kokouiν, ενώ παρουσιάζεσαι λάβρος κατα των κατεστημένων που κυριαρχούν στην κυπριακή κοινωνία [κυρίως των εκκλησιαστικών και πολιτικών] και επικρίνεις το ΑΚΕΛ για τη χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ λες γι’ αυτούς που δημιούργησαν και συντηρούν αυτά τα κατεστημένα [το ΔΗΣΥ και τα κεντροδεξιά κόμματα], ούτε αγγίζεις τα οικονομικά κατεστημένα που είναι και η βασική αιτία που αναπαράγονται τα πολιτικά και κοινωνικά κατεστημένα. Και τα οικονομικά κατεστημένα [εντός της Κύπρου] έχουν να κάμουν και με τις προσπάθειες των κομμάτων της Δεξιάς για διατήρηση τους παρόντος κοινωνικοοικονομικού συστήματος, που δεν βλέπω να κρίνεις, αλλά ούτε και να κάμνεις εισηγήσεις πως θα ξεπεραστούν οι οικονομικές και πολιτικές εξαρτήσεις από τα έξω; Μόνο να επικρίνεις μονόπλευρα και μονοσήμαντα ξέρεις να κάμνεις Kokouiν [ΜΟΥ θυμίζεις και τον Λυσσαρίδη που μόνο απορρίπτει, χωρίς να προτείνει], ένα ρόλο που μόνο κάποιος Εργολάβος ή κάποιος κολλημένος ή εκ πεποιθήσεως αντι-ΑΚΕΛικός θα αναλάμβανε με τόσο πάθος!!!

Υγιαίνετε!!!
[Full-stop!!!]

Kokoui είπε...

Έχασα την ψυχραιμία μου;Αφού ρε «φταίει ο καπιταλισμός για τα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας», άλλα γράφω και άλλα καταλαμβαίνεις.Και κάθεσε και με ρωτάς μαλακίες!Τι θέλεις να σου πω;Ότι είσαι έξυπνος;Σε ρωτώ κάποια πράγματα και αντί να απαντάς μου λες «Πάντως το Kokouiν έχασε τη ψυχραιμία του μέτα που αποκαλυψαμε το φιλο-συναγερμικό και φιλο-καπιταλιστικό του προφίλ!!»Να σε διορθώσω.Είμαι τζιαι μισός Εδεκίτης,τζιαι Ευρω-Κόκος,τζιαι Οικολόγος τζιαι Δηκοικός,γιατί τούτους εν τους επέκρινα, που εκαταψήφισαν το νομοσχέδιο.Όι μόνο συναγερμικός.Πω πω,είσαι για γέλια.Όπως το κόμμα σου.Τζιαι καλά ρε καραγκιόζη.Αφού είσαι τόσο «αντικαπιταλιστής» και τόσο «ιδεολόγος»,γιατί υποστηρίζεις ένα καπιταλιστικό κόμμα;Γιατί υποστηρίζεις ένα κόμμα που συνγκυβερνά με ένα άλλο κόμμα,που στηρίζει τον πλούτο;Σου υπενθυμίζω,γιατί όπως φαίνεται «εξέχασες»,ότι και το ΔΗΚΟ εκαταψήφισε το νομοσχέδιο.Όξα μόνο να κλάνεις και να κατηγοράς τους άλλους είσαι καλός; Α ναι και να μην ξεχνιόμαστε.
Πως μπορείς να εξέβρεις «κυπριακή λύση» με κάποιον που φέρνει συνομοσπονδιακές θέσεις στο τραπέζι,δηλαδή που δεν αποδέχεται ακόμα και αυτή τη βάση των συνομιλιών;Πως είναι δυνατό, μία οικονομία, που στηρίζεται στις υπηρεσίες και στον τουρισμό,να μην κλονιστεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση;(όπως μας έλεγε η κυβέρνηση της «δίκαιας κοινωνίας»)Και με «διαλεκτική» οι απαντήσεις α;Όι να ξεχάσεις.Και ένα αστείο(να το λαλούμε πιον γιατί ούλλα πραξηγάς τα).Λαλείς,τούτος ο Λούα Λούα,εν άνθρωπος του λαού όξα εν που τούτους, που πρέπει να τους φορολογήσουμε 1% επιπλέον για δκυο χρόνια;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Kokoui είπε...

«Τέλος Kokouiν, ενώ παρουσιάζεσαι λάβρος κατα των κατεστημένων που κυριαρχούν στην κυπριακή κοινωνία [κυρίως των εκκλησιαστικών και πολιτικών] και επικρίνεις το ΑΚΕΛ για τη χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ λες γι’ αυτούς που δημιούργησαν και συντηρούν αυτά τα κατεστημένα [το ΔΗΣΥ και τα κεντροδεξιά κόμματα], ούτε αγγίζεις τα οικονομικά κατεστημένα που είναι και η βασική αιτία που αναπαράγονται τα πολιτικά και κοινωνικά κατεστημένα» Δεν θα ασχολήθω με τις υπόλοιπες ανοησίες σου.Όποιος δεν έχει επιχειρήματα,καταφεύγει στην λασπολογία.Έγραψες 6 σχόλια ,για να πείσεις το αναγνωστικό σου κοινό, ότι είμαι «συναγερμικός» και «χριστοφογουτσιανός»,γιατί δεν επικρίνω μίσιη μου αυτούς και επικρίνω μόνο το ΑΚΕΛ και γιατί προσφώνησα τον Ρήγα με το «αγαπητέ».Πόσο ελεεινός είσαι τέλοσπάντων;Είσαι πραγματικά άξιος λύπησης.Σαμπώς και είναι όλοι αυτοί που υπαινίσσονται, ότι είναι «κόμμα του λαού» και όχι το ΑΚΕΛ. Το πιο πάνω απόσπασμα από όλες εκείνες τις ασυναρτησίες που έχεις γράψει, είναι χαρακτηριστικό.Η δε κομματική σου δουλεία και υποταγή πέρα για πέρα εμφανής,είτε για λόγους προσωπικού συμφέροντος,είτε έτσι απλά, για λόγους βλακείας.Μιλάς για κεντροδεξιά κόμματα και τον ΔΗΣΥ,αλλά ξεχνάς ότι πλην της δεκαετίας 1993-2003, το ΑΚΕΛ ΣΥΝΕΡΓΆΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΟΔΕΞΙΆ ΚΌΜΜΑΤΑ,από το 1960 μέχρι σήμερα.Ακόμα και με το ΔΗΣΥ, το 1985 και πρόσφατα.Άρα και το ΑΚΕΛ,«το αριστερό κόμμα με τους αριστερούς οπαδούς» τύπου άνεφ ουρίων, ήταν και είναι μέτοχος στην δημιουργία και συντήρηση αυτού του κατεστημένου.Και μέρος και παραγωγός, αυτού του πολιτικοοικονομικού συμπλέγματος.Ποιος;Ένα κόμμα που αυτοχαρακτηρίζεται ως Μαρξιστικό.Τέλοσπάντων ρε,είσαι κρίμα, πραγματικά.Να μην συνεχίσω άλλο.
Υ.Γ:Μήπως είναι και ο Γιάγκος Μικελλίδης,ο οποίος γράφει στο άρθρο του στον Πολίτη όλα αυτά που λέω εγώ, «συναγερμικός» και «χριστοφογουτσιανός», γιατί επικρίνει μόνο το ΑΚΕΛ και όχι όλους τους άλλους;

Anef_Oriwn είπε...

Kokouiν,

Συνέχισε, μην πτοείσαι!!!

Kokoui είπε...

Τωρά τι πας να κάνεις;Να δείξεις τάχα ανωτερότητα;Τελοςπάντων, να μην συνεχίσω είπα,γιατί είσαι κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Το κόμμα ΣΟΥ τους πλείστους που τούντους 21 που σιέζεις τζαι γρίζεις τωρά, έγλυφεν τους τζι επαρακάλαν τους [τάσσοντας φούρνους ποξαμάδκια] πριν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών για να πιάσει τες ψήφους ΤΟΥΣ. Τότε ήταν καλοί, τωρά εν σκάρτοι.